Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Constructii, Amenajari » Echipamente, unelte constructii » Vanzare statii asfalt noi si second hand

Vanzare statii asfalt noi si second hand

 
UID: 182
Pret: 1 RON
Firma: UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM
Categorie: Echipamente, unelte constructii
Adaugat: Joi, 29 Ianuarie 2009
Expira: -
Vizualizari: 1284

REPREZENTANT UNIC IN ROMANIA - ASPHALT TECHNOLOGIES ITALIA

Oferim spre vanzare statiile ASPHALT TECHNOLOGIES ce sunt proiectate si construite pentru a avea chiar si in conditii foarte dificile, o functionalitate maxima, consumuri cat mai reduse si eficacitate maxima; totul cu respectarea celor mai severe norme internationale in materie de siguranta si mediu inconjurator.
In ceea ce priveste predozatoarele, fiecare compartiment poate avea o capacitate utila de la 8 la 30 mc iar toate partile care sunt supuse uzurii normale sunt realizate din otel cu grad ridicat de rezistenta la abraziune si la coroziune.
Cilindrii uscatori sunt realizati din otel special care garanteaza durata de viata a acestora. Inelele exterioare din otel de inalta rezistenta sunt fixate ulterior prin intermediul unor suporti cu compensare termica. Suprafetele de contact ale rotilor sunt tratate termic prin calire inductiva. Paletele interne sunt realizate din oteluri speciale rezistente la caldura si fixate pe cilindru prin suruburi si au fost realizate din profil de dimensiuni variabile pentru obtinerea celui mai inalt randament termic.
Arzatoarele presurizate perfect automate garanteaza un ridicat randament termic si datorita versatilitatii lor pot fi folosite cu combustibili lichizi, gazosi sau micsti.
Actualele elevatoare cu cupe folosite de ASPHALT TECHNOLOGIES sunt rezultatul unei lungi experiente in ridicarea agregatelor la cald: cupele din otel sunt ranforsate cu profile antiuzura, lanturile si rolele sunt calite; rotile motrici din otel au sectoare interschimbabile; structura mobile complet etansa din otel.
In vederea sigurarii unei bune selectari a agregatelor, ASPHALT TECHNOLOGIES utilizeaza ciururile cu plan inclinat.
Buncarul de stocare este complet izolat cu fibra de azbest si acoperit cu panouri din tabla pe interior prevazut cu un sistem sub forma de saci in vederea protejarii partilor supuse uzurii normale eliminand astfel clasicele table de protectie.
Pe grupul static de cantarire se utilizeaza dozele tensiometrice, tehnologie unamim recunoscuta drept cea mai afidabila, simpla si precisa.
Rezervoarele de bitum sunt proiectate si construite pentru obtinerea maximului de randament si o scazuta pierdere termica.
Filtrarea se realizeaza pe uscat prin utilizarea sacilor filtranti din tesatura textile (NOMEX sau DRALON). Gradul ridicat de retinere a pulberilor in cazul sacilor filtranti utilizati permite respectarea celor mai severe norme in vigoare.
Oferim clientilor nostri posibilitatea achizitionarii de utilaje si echipamente prin intermediul fondurilor nerambursabile punand la dispozitia acestora consultanta specializata, baza documentara si toata sustinerea necesară in derularea unui asemenea proiect.

Vizitati www.ucifocsani.ro

UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM
Contact tel 0749159519, 0237222331
utilajconstruct2002@gmail.comVezi toate ofertele acestei firme
 

Oferte asemanatoare

vanzare statii sortare, spalare, concasare balast si piatra de cariera

Vanzare statii sortare, spalare, concasare balast si piatra de cariera

DISTRIBUITOR DIRECT de UTILAJE PENTRU SORTARE SPALARE CONCASARE balast si piatra de cariera, in umed sau la sec in vederea obtinerii agregatelor pentru constructia drumurilor de prima importanta, precum si linii complete pentru recuperarea materialelor...

1 RON, adaugat in Echipamente, unelte constructii, de catre UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM, Joi, 29 Ianuarie 2009

 

vanzare utilaje recuperare si reciclare materiale provenite din demolari

Vanzare utilaje recuperare si reciclare materiale provenite din demolari

Societatea noastra pune la dispozitia celor interesati CONCASOARE MOBILE CU FALCI pe senile, diverse dimensiuni pentru gura de intrare de la 480x250 la 600x400, cu capacitate productiva de la 15-60 si chiar 80 mc/h cu posibilitatea de reglarea a...

1 RON, adaugat in Echipamente, unelte constructii, de catre UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM, Joi, 29 Ianuarie 2009

 

mese de biliard noi sau second-hand la www.pro-biliard.ro

Mese de Biliard noi sau second-hand la www.pro-biliard.ro

Mese de Biliard:: Pool, Snooker,Carambol,Pyramid. Reconditionari mese si tacuri billiard. Noi propunem, dvs. alegeti masa de billiard care va reprezinta. Montajul si Accesoriile sunt Gratuite. TEL. 0722.225335, 0742.225335. FOTO la...

1 RON, adaugat in Articole sportive, de catre PRO-BILIARD, Duminica, 05 Iulie 2009

 

nacele, platforme autoridicatoare, manipulatoare telescopice genie terex - usa

Nacele, platforme autoridicatoare, manipulatoare telescopice Genie Terex - USA

S.C. RET UTILAJE vinde intreaga gama manipulatoare cu brat telescopic (telehandler), platforme de lucru aeriene autoridicatoare, platforme cu brat telescopic sau articulat (nacele) marca GENIE TEREX fabricate in SUA. Masini ideale pentru incarcat,...

1 EUR, adaugat in Echipamente, unelte constructii, de catre S.C. RET UTILAJE, Luni, 12 Ianuarie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!