Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Sanatate, Frumusete » Cosmetica » Trusa profesionala de vopsit gene si sprancene Combinal Dr. Temt

Trusa profesionala de vopsit gene si sprancene Combinal Dr. Temt

 
UID: 4475
Pret: 415 RON
Firma: Iris Class Grup
Categorie: Cosmetica
Adaugat: Miercuri, 01 Decembrie 2010
Expira: -
Vizualizari: 1120

DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE COMBINAL este una din cele mai vandute game, de peste 40 de ani, in saloanele de infrumusetare si centrele SPA din Europa si de peste ocean. Este o vopsea cu o acoperire foarte buna, inclusiv a parului incaruntit, este o vopsea rezistenta la apa, patrunde rapid in firul de par si rezista mult timp ( 6 - 8 saptamani ).

Se poate aplica pe gene, sprancene, barba, mustata, este recomandata pentru toate tipurile de par avand calitatea de stimula cresterea si fortifica genele si sprancenele.

TRUSA PROFESIONALA DE VOPSIT GENE SI SPRANCENE COMBINAL DR. TEMT contine toate produsele necesare vopsirii genelor si sprancenelor in conditii profesionale, de calitate.

VOPSEA PROFESIONALA DE GENE SI SPRANCENE COMBINAL - 6 tuburi de vopsea in 6 nuante (negru, negru albastrui, maro inchis, maro deschis, grafit si albastru) - 15 ml.

DEMACHIANT (SOLUTIE DE CURATAT) GENELE SI SPRANCENENLE COMBINAL 125 ML recomandat pentru curatarea genelor, sprancenelor si a pielii inainte de vopsire. Dupa utilizarea solutiei de curatat, vopseaua va patrunde mult mai bine in par, obtinand, astfel, o nuanta mult mai intensa si de lunga durata (6 - 8 saptamani). Solutia poate fi folosita si pentru curatarea zilnica a genelor si a sprancenelor.

SOLUTIE DE CURATAT PETELE DE VOPSEA DE PE PIELE 125 ML Colour Cleanser indeparteaza delicat orice urma de vopsea care ar putea ramane in urma procesului de vopsire a genelor si a sprancenelor.

CREMA DE PROTECTIE A PIELII IN TIMPUL VOPSIRII SPRANCENELOR 100 ML recomandata pentru a proteja pielea in timpul procesului de vopsire a genelor si a sprancenelor. Crema de protectie poate fi folosita de asemenea pentru a proteja mainile in timpul vopsirii genelor si sprancenelor.

SET 96 DISCURI DE PROTECTIE A OCHILOR - PAD COMBINAL au rolul de a proteja zona sensibila din jurul ochilor pe parcursul procesului de vopsire a genelor.

OXIDANT COMBINAL 5% - 20 ML Recomandam utlilizarea oxidantului COMBINAL 5 % pentru obtinerea consistentei ideale prin amestecarea cu vopseaua, dar si pentru a evita iritarea pielii din jurul ochilor care este mai sensibila. Nu recomandam utilizarea oxidantului produs pentru vopselele de par intrucat poate duce la degradarea si caderea genelor si sprancenenlor.

BOL DE STICLA special pentru amestecul vopselei de gene si sprancene cu oxidantul.

PENSON pentru vopsirea genelor si sprancenelor.

BORSETA usor de pastrat si transportat KITUL PENTRU VOPSIT GENE SI SPRANCENE COMBINAL.

TRUSA PROFESIONALA DE VOPSIT GENE SI SPRANCENE COMBINAL DR TEMT - PRET 415 RON. LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT.


Vezi toate ofertele acestei firme
 

Oferte asemanatoare

bol de sticla pentru vopsea de gene si sprancene ilash dr. temt

Bol de sticla pentru vopsea de gene si sprancene ilash Dr. Temt

DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. BOL DE STICLA PENTRU VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE ILASH DR.TEMT. Laboratoarele cosmetice Dr. Temt va ofera toate produsele necesare vopsirii...

30 RON, adaugat in Cosmetica, de catre Iris Class Grup, Joi, 27 Ianuarie 2011

 

oxidant 5 % ( peroxid de hidrogen ) pentru vopsea de gene si sprancene ilash dr. temt

Oxidant 5 % ( peroxid de hidrogen ) pentru vopsea de gene si sprancene Ilash Dr. Temt

DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. OXIDANTUL 5 % ( PEROXID DE HIDROGEN ) PENTRU VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE ILASH DR. TEMT este recomandat a se utliliza pentru obtinerea consistentei...

17 RON, adaugat in Cosmetica, de catre Iris Class Grup, Miercuri, 01 Decembrie 2010

 

solutie de curatat petele de vopsea de gene si sprancene ilash dr. temt

Solutie de curatat petele de vopsea de gene si sprancene ilash Dr. Temt

DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. SOLUTIA DE CURATAT PETELE DE VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE ILASH DR. TEMT indeparteaza delicat orice urma de vopsea care ar putea ramane in urma...

53 RON, adaugat in Cosmetica, de catre Iris Class Grup, Miercuri, 01 Decembrie 2010

 

tratament gene si sprancene forticils dr. temt

Tratament gene si sprancene Forticils Dr. Temt

PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. TRATAMENT GENE SI SPRANCENE FORTICILS DR. TEMT este un produs nou al Laboratoarelor DR. TEMT, un gel hranitor care stimuleaza...

64 RON, adaugat in Cosmetica, de catre Iris Class Grup, Miercuri, 01 Decembrie 2010

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!