Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Constructii, Amenajari » Amenajari, decoratiuni » Pergole retractabile lemn stratificat

Pergole retractabile lemn stratificat

 
UID: 4436
Pret: 1 RON
Firma: Sun&Shadow outdoor solutions srl
Categorie: Amenajari, decoratiuni
Adaugat: Sambata, 13 Noiembrie 2010
Expira: -
Vizualizari: 1720

In timp ce spatial util se mareste,satisfactia petrecerii timpului liber in aer si natura capata proportii insemnate.Frumusetea si caldura lemnului creeaza un nou ambient,protejand de soare si in acelasi timp de umezeala si ploaie.

Inalte standarde de calitate,garantie si siguranta,rezistenta si durata mare de functionare.

Motorizare si tractiune automata a tesutului,de serie,pentru fiecare model.

Trei modele de baza (TEX,MONOMODULO,PLURIMODULO) de diverse dimensiuni,cuplabile sau in versiunea PLURIMODULO componibile,intr-o structura multipla de mari dimensiuni.

Toate elementele structurale ,grinzile,partile mecanice si automatizarile,se armonizeaza discret intr-o deosebita estetica naturala.

Calitatea totala Gibus recomandata de Sun&Shadow se regaseste in tesut,mecanisme,si grija fata de cele mai mici detalii.

Tratamente speciale ale subansamblelor pentru protectie impotriva agentilor atmosferici agresivi(fosfocromatare),organe de legatura din otel inox.

Pentru structura din lemn a fost ales pinul finlandez stratificat ,care ofera o optima rezistenta la greutate redusa avand stabilitate dimensionala fara torsiuni,curburi sau crapaturi longitudinale

Acest material se adapteaza perfect procesului de impregnare cu saruri minerale.Tratamentul se face in autoclave conform normelor DIN 68800,care confera lemnului o protectie in profunzime contra agentilor atmosferici,garantie clasa RAL 3,un tratament de calitate.

Lemnul astfel tratat se poate utiliza in contact direct cu agentii atmosferici dar fara a avea contact direct cu pamantul.Tratamentul RAL 3 este garantat 10 ani la expunere continua in mediul exterior.

Fiind primii care vrem sa fim multumiti de calitatea si siguranta produselor noastre ,oferim o garantie de 5 ani.Conditiile garantiei sunt specificate in detaliu in manualul de inretinere si garantie care insoteste fiecare produs.


Vezi toate ofertele acestei firme
 

Oferte asemanatoare

pergole retractabile

Pergole Retractabile

Pergolele retractabile Mediterranea dau un nou sens aerului si spatiilor deschise din gradina sau terasa dumneavoastra. Nu este altceva mai frumos decat relaxarea in aer liber si vreme calda ,fiind in acelasi timp protejat de razele soarelui....

1 RON, adaugat in Amenajari, decoratiuni, de catre Sun&Shadow outdoor solutions srl, Miercuri, 27 Octombrie 2010

 

jaluzele electrice benzi lemn

Jaluzele electrice benzi lemn

Va oferim jaluzele orizontale din lemn cu lamele executate din lemn stratificat,tratat special pentru a face faţă solicitărilor(razele solare, umezeală,solicitări mecanice,etc.,cu lăţime de 25 resp. 50 mm.Asiguram consultanta, masuratori si...

1 EUR, adaugat in Amenajari, decoratiuni, de catre SC COMFORTEX PRODUCTION SRL, Luni, 14 Septembrie 2009

 

pergole retractabile attico

Pergole retractabile Attico

Pergolele retractabile ATTICO sunt proiectate si executate cu un design deosebit si pentru o lunga durata de functionare. Robustetea, functionalitatea, tehnologia precum si materialele de inalta calitate ne permit sa garantam produsul 5 ani. Va...

1 RON, adaugat in Amenajari, decoratiuni, de catre Sun&Shadow outdoor solutions srl, Sambata, 13 Noiembrie 2010

 

inchiriere vila bd. ghencea id: glx060208

INCHIRIERE VILA BD. GHENCEA ID: GLX060208

GLX060208.Inchiriere vila Bd. Ghencea, constructie noua, pozitionata stradal, 300 mp, P+2, 4 camere foarte mari care por fi recompartimentate, bucatarie foarte mare, 4 grupuri sanitare, 2 terase deschise, 2 balcoane, curte libera 100 mp, finisaje de...

2590 EUR, adaugat in Case, vanzari, inchirieri, de catre GALAXY IMOB , Sambata, 28 Februarie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!