Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Sanatate, Frumusete » Farmacii, Produse » OCNASEPT 500 ml Aerosol Salin + plante medicinale (ACUM: aerosoloterapie comodă şi eficace)

OCNASEPT 500 ml Aerosol Salin + plante medicinale (ACUM: aerosoloterapie comodă şi eficace)

 
UID: 3098
Pret: 39 RON
Firma: SC MEDICAL ACTIVE
Categorie: Farmacii, Produse
Adaugat: Vineri, 15 Ianuarie 2010
Expira: -
Vizualizari: 2236

-OCNASEPT 500 ml

-Aerosol Salin + plante medicinale (ACUM: aerosoloterapie comodă şi eficace, la domiciliu)

-Există o posibilitate de aerosoloterapie comodă şi eficace, la domiciliu, cu "Ocnasept", un deodorant aerosol salin, cu extract din plante medicinale aromatice, 100% natural, indicat în profilaxia afecţiunilor respiratorii.

-OCNASEPT este un deodorant-aerosol salin natural, cu extract din plante medicinale aromatice (uleiuri volatile).

-INGREDIENTE:
-APA NATURALA SALINA SUPRASATURATA (min. 250g/l), extrasa de la mare adancime din salinele Transilvaniei (Siebenburgen) si infizie salina din 8 plante medicinale.
-100% natural.
-Nu contine aditivi sau conservanti.

-ACTIUNE:
-OCNASEPT = deodorant sub forma de aerosoli.
-Este destinat improspatarii si parfumarii aerului din incaperi (camere de locuit, camere de hotel, birouri firme) sau din spatiile publice (cabinete medicale, spitale, policlinici, sali de spectacole, sali de fitness), oferind efecte combinate si anume:
-odorarea si dezinfectarea aerului, crearea unei ambiante placute, influentarea in sens pozitiv a psihicului uman).

-Pulverizand 10-20 pufuri in incaperi are loc o ionizare a atmosferei cu o crestere a concentratiei ionilor negativi, numiti pe drept cuvant "CATALIZATORII SANATATII", deoarece au efecte benefice atat de refacere a capacitatii intelectuale cat si de intarire a rezistentei la oboseala si efort fizic.

-Pentru organismul uman, ionii negativi au o importanta deosebita, intrucat:
-intarzie imbatranirea organismului
-ajuta la tratarea afectiunilor aparatului respirator si sistemului nervos.

-OCNASEPT aduce sarea din mina (speleoterapia) si 8 plante aromatice (fito-aromaterapia), in spatiul ambiental, cu scopul de a optimiza microclimatul din locuinte, si a fortifica persoanele cu:
-receptivitate crescuta la alergii si infectii respiratorii (viroze, rino-sinuzite, faringo-amigdalite, otite, laringite, sindrom rino-sino-bronsic, astm, BPOC, etc).
-simptome ale deviatiei de sept (inca nerezolvata chirurgical - ORL)

-Tratamentul rinitei la copil va fi predominant preventiv (evitarea precoce a alergenilor) si terapeutic cat mai putin agresiv:
* seara, inainte de culcare, se pulverizeaza 20-30 de pufuri din Ocnasept spray (aerosol natural salin cu extract de uleiuri volatile din plante aromatice), deasupra patului, aerosoli care vor fi inhalati in cursul somnului

-PREVINE GRIPA !!!
-GRIPA - simptome:
-Debut brusc cu:
-Febra, frison
-Tuse
-Cefalee
-Mialgii
-Alterarea severa a starii generale

-GRIPA - Complicatii:
-Bronsite
-Pneumonii
-Sinuzite
-Exacerbarea bolilor cronice de fond (cardiace, pulmonare, diabet zaharat etc)
-Cresterea consumului de antibiotice
-Cresterea frecventei si duratei spitalizarii
-Crestrea mortalitatii

-OCNASEPT -Prezentare:
-100% natural
-Flacon de 500ml, cu dispozitiv de pulverizare
-Ambalat in cutie de carton

-Utilizare si Administrare:
-Indepartati capacul diuzei si pulverizati in aerul din incaperi (in special deasupra patului in care dormiti), prin actionarea repetata a trigger-ului, un numar de 20-30 pufuri.

-CONTRAINDICATII:
-A se evita contactul cu mobila (OCNASEPT este o solutie salina), aparate electrocasnice, plante si animale de apartament.

-OBSERVATIE:
-Sarea care precipita pe suprafete poate fi indepartata usor cu un burete umezit.
-inainte de culcare, se pulverizeaza 10-20 de pufuri in camera
-optimizeaza microclimatul din locuinta
-indicat in alergii si infectii respiratorii

-DE RETINUT:
-CAUZE IN BOLILE ORL:
-Patologia inflamatorie şi alergică, produsă şi întreţinută de factorii viciaţi ai mediului ambiant.
-Infecţiile ORL ca şi cele bronho-pulmonare urmează în principiu, acelaşi mecanism fiziopatologic, în care obstrucţia inflamatorie determinată de aerul poluat, joacă un rol determinant.

-Efectele poluării aerului din oraşe, asupra sănătăţii populaţiei?
-Datele oferite de Agenţia Europeană a Mediului arată că 20% din totalul bolilor ce afectează sănătatea oamenilor sunt produse de factorii de mediu. Frecvenţa rinitei alergice şi a astmului bronşic a crescut îngrijorător în ţările industrializate, astfel că un copil din zece suferă de astm, ca urmare a poluării industriale.

-Totodată, stilul modern de viaţă generează tot mai multe cazuri de rinită alergică la copii, determinate de fumatul pasiv şi alţi poluanţi "casnici":
-deodorante chimice pentru "refrişarea" atmosferei apartamentului, spray-uri pentru curăţirea covoarelor şi a mobilei etc.

-Expunerea la asemenea substanţe măreşte riscul copiilor şi adulţilor de a face diverse afecţiuni respiratorii, dar şi unele forme de cancer.

-Explicaţia medicală pentru creşterea cazurilor de afecţiuni ORL şi expunerea la aerul poluat:
-Mecanismul fiziopatologic este următorul: aer poluat - inflamaţia mucoasei - obstrucţia - hiperplazia şi edemul - apariţia exudatului - grefarea infecţiilor iterative - cronicizarea.
-Rezultă de aici imperativul tratării cât mai precoce a acestor inflamaţii şi mai ales importanţa prevenirii lor, prin măsuri de asanarea mediului şi de stimulare a imunităţii.

-Folosită în tratamentul bolilor respiratorii, terapia pe bază de aerosoli salini este utilă în afecţiunile ORL:
-rino-sinuzite, faringo-amigdalite, otite şi laringite recidivante, în bolile bronho-pulmonare: traheo-bronşite, astm bronşic, bronhopneumopatie obstructivă cronică (BPOC).
-Efecte benefice de stimularea imunităţii, de refacere a activităţii mucociliare şi de regenerare a mucoasei respiratorii.

-Există o posibilitate de aerosoloterapie comodă şi eficace, la domiciliu, cu "Ocnasept", un deodorant aerosol salin, cu extract din plante medicinale aromatice, 100% natural, indicat în profilaxia afecţiunilor respiratorii.


Vezi toate ofertele acestei firme
 

Oferte asemanatoare

tabletele hri-vitalion

tabletele Hri-vitalion

Tabletele HRI-Vitalion este puterea revigorantă a naturii, un system complex de substanţe active din plante medicinale. Este recomandat împotriva: Oboselii, osteoporozei, arterosclerozei, arteriopatii, hipertensiune...

77 RON, adaugat in Produse Naturiste, de catre Hri-Vitalion , Luni, 13 Iulie 2009

 

statie radio midland alan 48 plus multi	500 ron

Statie Radio Midland Alan 48 Plus Multi 500 RON

Statie Radio Midland Alan 48 Plus Multi 500 RON Statie Radio CB Midland 48 Plus Caracteristici Tehnice ale Statie Radio CB Midland 48 Plus • Numarul de Canale: 40 Canale FM • Gama de Frecventa: 25.615MHz - 30.105MHz • Controlul de...

500 RON, adaugat in Accesorii auto, de catre sc artero, Marti, 03 Februarie 2009

 

detector radar whistler sl 500

Detector Radar Whistler SL 500

Detector Radar Whistler SL 500 [SL-500] 150 RON Click pentru a mari Descriere Detector Radar Whistler SL-500 - Cel mai ieftin detector radar de la Whistler - Dimenisuni reduse X, K, Ka, and Super Wideband Ka Detection 360°...

150 RON, adaugat in Accesorii auto, de catre sc artero, Miercuri, 04 Februarie 2009

 

pau  d'arco 90 capsule antibiotic natural

PAU D'ARCO 90 capsule ANTIBIOTIC NATURAL

-PAU d'ARCO 500 mg/90 caps. Anti Cancerigen, AntiFungal, AntiViRAL -ANTIBIOTIC NATURAL !!! -Extrasa din partea interioară a scoarţei -500 mg/90capsule -Poarta ştampila: QCM. Fabricat in facilitate acreditata ISO 9001 -Anticancerigen...

48 RON, adaugat in Farmacii, Produse, de catre SC MEDICAL ACTIVE, Duminica, 12 Aprilie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!