Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Auto, Moto » Tunning auto » METABOND GOLD

METABOND GOLD

 
UID: 786
Pret: 172 RON
Firma: metabond_ro
Categorie: Tunning auto
Adaugat: Luni, 20 Aprilie 2009
Expira: -
Vizualizari: 839

METABOND GOLD produs nepoluant pentru reducerea frecarii pentru motoare noi sau uzate.
In cazul celor mai multe autoturisme, energia produsa de combustibil 60% se pierde in motor la rulmenti, camasa, pistoane, axe cu came, supape, etc., in angrenaj la pinioane, la roti dintate si marginile acestora, la axuri etc din cauza aerodinamicii, racirii si gazelor eliminate.
Aceasta frecare este micsorata cu 50% de METABOND GOLD care se va transforma in marire de randament si micsorarea consumului de carburant.
Uleiul de motor transporta microparticulele policeramice in toate locurile unde se produce frecarea. Datorita marimii lor micro, ele ajung pe toate denivelarilesuprafetelor din pistoane, rulmenti, camasi etc se depoziteaza, se fixeaza si in parte se lipesc prin ardere.
METABOND GOLD, datorita coeficientului sau foarte mic de frecare usureaza functionarea motorului, ceea ce este baza maririi randamentului motorului si scaderea consumului de combustibil.
Avantajele folosirii:
- scade pana la 50% uzura motoarelor;
- calitati bune de functionare in conditii critice;
- scade consumul de ulei;
- curate interiorul motorului;
- scade zgomotul motorului;
- mareste durata de functionare;
- scad gazelle nocive emise;
- functionare mai fina a motorului;
- scade costul de functionare;
- mareste randamentul motorului;
- scade temperature de functionare;
- scade consumul de combustibil;
- da stabilitate mai mare;
- usureaza pornirea la rece;
METABOND GOLD este deci produsul viitorului care sta la dispozitia conducatorilor auto. Folosirea automobilelor devine mai rentabila, cu confort mai mare, se mareste stabilitatea si nu dauneaza ecologic.

Mod de utilizare: METABOND GOLD se aplica in uleiul de motor 5% la prima tratare, ulterior 2,5%, iar in uleiul de transmisie 15%. Microparticulele policeramice asigura ungere pana la temperature de 1100˚ C.
A se agita inainte de folosire! A se aplica in motor cald!
Domenii de utilizare: Se poate folosi in toate tipurile de motor de benzina,diesel, Wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare speciale.


Vezi toate ofertele acestei firme
 

Oferte asemanatoare

vopsea lavabila premium  emex gold

Vopsea Lavabila Premium "Emex Gold"

Vopseaua Lavabila Premium EMEX GOLD este un produs hidrosolubil profesional, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea tencuielilor interioare sau exterioare, cu putere foarte mare de acoperire (la 1 strat pentru suprafete...

133 RON, adaugat in Materiale constructii, de catre ROMTEHNOCHIM, Vineri, 29 Noiembrie 2013

 

email alchidic premium emex gold

Email Alchidic Premium EMEX GOLD

Emailul Alchidic Premium EMEX GOLD este un produs monocomponent, profesional, pe bazade rasina alchidica, pigmenti, aditivi specifici, solventi si fileri, folosit ca strat final in sisteme de protectie a suprafetelor de otel, beton si lemn, atat in...

15 RON, adaugat in Materiale constructii, de catre ROMTEHNOCHIM, Vineri, 29 Noiembrie 2013

 

aditiv motorina megasel

ADITIV MOTORINA MEGASEL

UN ADITIV DE MARE CLASA PENTRU MOTORINA. METABOND Megasel 250 ml ________________________________________ Descrierea produsului: • curata sistemul de alimentare, ELIMINA APA din sistem • rezolva ungerea în pompa, supape de admisie,...

96 RON, adaugat in Tunning auto, de catre metabond_ro, Luni, 20 Aprilie 2009

 

aditivi combustibili

aditivi combustibili

MEGASEL si MEGALENE Aditivi de inalta calitate pentru benzina si motorina. detalii pe http://metabond-emil.wgz.ro/ se adauga 20 ml la 40 L de combustibil Flacon 250 ml la 96 ron duce la economie de carburant de pana la 20 % si asigura functionarea...

96 RON, adaugat in Produse mentenanta auto, de catre metabond_ro, Joi, 23 Aprilie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!