Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Constructii, Amenajari » Materiale constructii » FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT

FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT

 
UID: 142
Pret: 10 RON
Firma: EUROPROFIS.RO
Categorie: Materiale constructii
Adaugat: Joi, 22 Ianuarie 2009
Expira: -
Vizualizari: 1256

Conditiile dezvoltarii zonelor rezidentiale si nu numai, au impus gasiriea unor solutii din ce in ce mai eficiente, care sa asigure epurarea apelor menajere rezultate din locuintele individuale.

Noua generatie de fose septice, fara nici o legatura cu gropile fara fund care defineau inainte acest termen, propune o intreaga serie de solutii tehnice de tratare a apelor menajere, care mai de care mai eficienta.

Fosele septice cu pat filtrant reprezinta cea mai sigura si mai economica optiune de tratare a apelor menajere rezultate din locuintele individuale. Incepand de la 4,5 locuitori echivalenti si pana la comunitati de 30 de persoane si mai bine, fosele septice cu pat filtrant reprezinta o solutie reala in tratarea problemelor legate de tratarea apelor menajere. dintre cele mai importante avantaje ale foselor septice cu pat filtrant mentionam:

1.Nu se vidanjeaza decat la 5 ani o data;
2.Nu degaja mirosuri neplacute;
3.Nu se vad (se monteaza sub pamant in intregime);
4.indeplinesc toate reglementarile legale de protectia mediului si standardele europene;
5.Sunt mai ieftine decat fosele vidanjabile din beton;
6.Durata de viata indelungata;
7.Nu necesita ingrijire permanenta;
8.Nu necesita piese de schimb;
9.Se decolmateaza usor o data la 4-5 ani.;
10.Saculetul filtrant se curata o data la 5 luni cu jet de apa apoi se introduce la loc.;
11.Apa rezultata dupa trecerea prin patul filtrant poate fi folosita la udat la radacina a plantelor din gradina.;
12.Instalarea se face usor, iar la cererea clientului se poate asigura si asistenta tehnica gratuita la montaj.

S.C Europrofis.ro Iasi va ofera solutia problemelor cauzate de lipsa sistemelor de canalizare respectiv cele mai performante sisteme de epurare a apelor uzate marca Sotralentz, Franta.

Oferta Europrofis.ro Iasi este superioara altor oferta de pe piata deoarece:

Sistemele noastre de epurare sint complete. In comert gasiti sub denumierea de \"fosa septica\" un simplu vas de polietilena dar care nu are capacitatea sa indeplineasca sarcinile unui sistem de epurare. Fosa septica cu pat filtrant este de fapt un sistem alcatuit din 10 produse iar lista completa o gasiti in anexa. Cind achizitionati o fosa septica trebuie sa fiti siguri ca platiti pentru tot sistemul si nu doar pentru un simplu vas de polietilena

Oferim consultanta in toate etapele: analiza, alegerea fosei, montarea ei, punerea in functiune, transport, livrarea manualului de intretinere si utilizare, garantie. alegere si instalarea unei fose este un proces care necesita cunostinte de specialitate, experienta.
Functionarea ireprosabila a unei fose septice este conditionata de dimensionarea ei corecta, de montarea si de utilizarea conform cerintelor tehnice, analiza conditiilor specifice fiecarei zone si a locuintei. Fara aceasta analiza sistemul nu va functiona corect si nu va putea indeplini sarcina de a oferi confortul dorit locuitorilor casei .

Calitatea produselor este certificata UE: produsele noastre sint fabricate de unul din cei mai importanti producatori europeni Sotralentz cu o experienta mai mare de 40 de ani iar fabrica care produce aceste produse este in Franta. Fiecare produs este atent studiat si nici un detaliu nu este lasat la intimplare. Exista numeroase cerinte care trebuie sa le indeplineasca in mod indicidual aceste produse pentru ca sa asigure functionarea ireprosabila a sistemului. Spre exemplu in sistemul de epurare PLASTEPUR au loc 8 (opt) etape de tratare a apelor uzate.

Raportul calitatate/pret este cel mai bun: sistemele noastre de epurare fac parte din categoria produselor de calitate superioara, poarta marca UE iar pretul este chiar mai mic decit al unor produse de o calitate indoielnica fabricata de producatori nespecializati.


Vezi toate ofertele acestei firme
 

Oferte asemanatoare

vidanjare servicii vidanjare retele canalizare desfundari canal cu presiune

vidanjare servicii vidanjare retele canalizare desfundari canal cu presiune

Vidanjare,servicii vidanjare retele canalizare,desfundari canal cu presiune.prestam servicii de vidanja,VIDANJARE ecologica,curatare manuala si mecanizata,DESFUNDARE,desfundare cu inalta presiune,desfundari conducte si canalizari,VIDANJARE CANALIZARE...

1 RON, adaugat in Servicii curatenie, de catre SC VD G POLARIS , Joi, 01 Octombrie 2009

 

vidanjare wc 0724370975

VIDANJARE WC 0724370975

Vidanjare Wc............................Firma SC EDI TOTAL SRL va ofera o gama larga de servicii profesionale de vidanjare,vidanjare wc., vidanjare ecologica, vidanjare haznale, vidanjare fose septice, vidanjare subsoluri, vidanjare beciuri, vidanjare...

4 RON, adaugat in Servicii curatenie, de catre SC EDI TOTAL, Sambata, 24 Iulie 2010

 

vidanjare subsol de bloc

VIDANJARE subsol de bloc

VIDANJARE Subsoluri de Bloc..........Firma SC EDI TOTAL SRL va ofera o gama larga de servicii profesionale de vidanjare,vidanjare subsoluri de bloc, vidanjare ecologica, vidanjare haznale, vidanjare fose septice, vidanjare subsoluri de bloc, vidanjare...

4 RON, adaugat in Servicii curatenie, de catre SC EDI TOTAL, Sambata, 24 Iulie 2010

 

vidanjare servicii desfundare sector 1

VIDANJARE servicii DESFUNDARE sector 1

Vidanjare servicii Desfundare...................Vidanjare , vidanja canalizare.SC EDI TOTAL SRL - Servicii de vidanjare profesionala cu desfundare mecanizata la o inalta presiune,vidanjare ecologica,vidanjare fose septice,vidanjare haznale, vidanjare...

4 RON, adaugat in Servicii curatenie, de catre SC EDI TOTAL, Sambata, 24 Iulie 2010

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!