Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Sanatate, Frumusete » Farmacii, Produse » FIBRO-M 120 capsule -Tratament Fibromialgie (dureri surde in picioare)

FIBRO-M 120 capsule -Tratament Fibromialgie (dureri surde in picioare)

 
UID: 3100
Pret: 65 RON
Firma: SC MEDICAL ACTIVE
Categorie: Farmacii, Produse
Adaugat: Vineri, 15 Ianuarie 2010
Expira: -
Vizualizari: 1891

-FIBRO-M 120 capsule -Tratament Fibromialgie (dureri surde in picioare)

-FIBRO-M

-120 Capsule

-Fabricat de Organika

-ISO 9001, QCM

-Made in Canada

-FIBROMIALGIE
-Fibromialgia este o afectiune cronica caracterizata prin dureri difuze (surde) si sensibilitate in muschi si tesuturile moi (tendoane, ligamente).

-Ea poate fi insotita si de tulburari de somn, oboseala profunda, stari depresive, anxietate, tulburari de memorie si concentrare.

-Durerile surde permanente afecteaza si activitatea diurna a bolnavului.

-Durerile cauzate de Fibromialgie sunt deseori diagnosticate gresit ca fiind de natura reumatica administrandu-se in consecinta un tratament gresit, fara rezultate.

-Nu se cunoasc cauzele exacte ale acestei afectiuni cronice care afetcteaza mai mult femeile decat barbatii.

-De multe ori in lumea medicala Fibromialgia nici nu este considerata o boala desi pacientul este afectat grav si debilitat de aceasta afectiune.

-De fapt Fibromialgia este o "boala" cronica ce provoaca slabiciune si dureri localizate in tot corpul: in muschi, tendoane, ligamente, articulatii etc.

-Spre deosebire de artrita, fibromialgia nu are ca efect inflamatia iar incheieturile in sine nu sunt direct afectate (faptul ca durerea este in tendoane, face ca bolnavul sa creada ca dor incheieturile si presupune ca sufera de o forma de reumatism.

-Bolnavii suferinzi de aceasta boala, descriu durerile ca fiind insotite de mincarimi si de arsuri, iar aparitia durerilor nu poate fi banuita dinainte in nici un fel.

-Severitatea durerilor difera de la o zi la alta in diferite parti ale corpului. La unii pacienti, durerile pot fi atit de puternice incit provoaca disabilitati fizice, pe cind la altii pot aparea doar dureri usoare care dau senzatie de incomoditate-disconfort.

-Slabiciunea care e provocata de fibromialgia difera de la o zi la alta ; de la un pacient la altul; de la o ora la alta a zilei.

-Ca simptomatologie, pe linga dureri si slabiciune, mai pot aparea permanent sau doar sporadic urmatoarele simptome:
-Tulburare a somnului - fapt care duce la o lipsa de odihna necesara organismului.

-Rigiditate a corpului (o problema majora a pacientilor suferinzi de fibromialgia) -"Intepenire" intr-o pozitie incomoda, intepenire in momentul trezirii, etc.

-Dureri de cap si dureri faciale (dureri in zona fetei)- Durerile de cap pot provenii din cauza durerilor in zona gitului (tendoane) sau zona umerilor, sau pot fi asociate cu durerile musculare ale muschilor din jurul incheieturilor teporomandibulare.

-Disconfortul abdominal - Simptomatologia Fibromialgiei include tulburari digestive, dureri abdominale, stari de diaree intercalate cu stari de constipatie. Intepenire sau mincarimi cunoscute sub termenul de "parestezie" (senzatii neplacute de amortire, impunsaturi, frigere, care apar spontan), cel mai des simtite in extremitati.

-Dureri in regiunea toracica (zona pieptului) -Termen medical: "costocondralgie" (costocartilaginos) ceea ce inseamna ca sunt implicati muschii aflati in zona unde coastele intilnesc osul pieptului. Deoarece costocondralgia "mimeaza" (se aseamana) cu durerile cardiace, este important ca bolnavul sa consulte un medic cardiolog.

-Concentrarea mentala - Bolnavii de fibromialgie se pling deseori de "scapari" de memorie, incurcarea cuvintelor in timpul unei conversatii sau chiar in scris, tremuraturi si chiar faptul ca scapa din mina lucrurile.

-Dezechilibru - Pacientii acuza de asemenea, probleme in mentinerea echilibrului si ameteli. Apar dificultati in ceea ce priveste orientarea, conducerea unui auomobil sau chiar citirea unei carti.

-Cresterea sensibilitatii fata de unii factori ai mediului inconjurator - Apar reactii asemanatoare cu reactiile alergice la diversi factori ai mediului: lumina, zgomot, mirosuri, diferite substante, etc.

-Uscaciune a pielii, uscaciune a ochilor si a gurii sunt iarasi simptome comune.

-COMPOZITIE:
-Magneziu (elemental din 350 mg de Citrat de magneziu).....60 mg
-Acid Malic.....................................................................300 mg
-Ginseng Siberian (Extract)...............................................50 mg
-Bromelaina.....................................................................50 mg
-Bioflavonoizi Citrici..........................................................excip.

-ADMINISTRARE:
- 1 capsula pe zi

-Citeste mai multe despre Fibromialgie:
-FIBROMIALGIA: o boala inca misterioasa?

-Fibromialgia, o boală inca considerata misterioasă in Romania?

-Dureri în tot corpul, oboseală, tulburări de somn... Sunt simptomele unei boli atipice. Se numeşte fibromialgie şi este cunoscută mai mult în Statele Unite şi Canada decât în Europa.

-Mult timp ignorată şi în ţara noastră, această boală a atras atenţia medicilor români cu ocazia congreselor de specialitate. Însă sunt departe de a pune pe fişele pacienţilor diagnosticul de fibromialgie, aşa cum fac colegii din America, Franţa sau Marea Britanie. Cu toate acestea, experţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) iau în serios fibromialgia. Ei au pus la punct chiar şi date epidemiologice cu privire la această boală. Conform acestora, fibromialgia afectează între 2% şi 5% din populaţie, în principal femeile. Mai exact, peste 70% dintre cazurile de fibromialgie sunt depistate la femei.

-Simptome
-Dr Gigi Teodoru, şeful secţiei de recuperare medicală din cadrul Spitalului Cli­nic de Urgenţă Militar Central, este preocupat de această boală relativ recentă. El ne explică simptomele, cauzele şi tratamentul fibromialgiei. Dar, mai întâi, o scurtă precizare asupra denumirii bolii. Mialgie înseamnă durere, iar fibro provine de la fibra musculară. Aşadar, fibromialgia nu este altceva decât durerea musculară. Însă acest simptom este asociat în cadrul bolii cu tulburările de somn şi oboseala cronică. Aceste trei manifestări alcătuiesc tabloul clinic al fibromialgiei. În unele cazuri, cele trei simptome sunt însoţite de neplăceri secundare: dureri de cap, ameţeli, acufene (zgomote în urechi), anxietate, tulburări digestive sau tulburări menstruale.

-Fibromialgia apare de obicei după o infecţie puternică, o perioadă de stres intens sau un traumatism, pe fondul unui organism slăbit. “Durerile cuprind spatele, gâtul, umerii şi articulaţiile membrelor, devenind permanente şi foarte greu de suportat. Se poate vorbi de fibromialgie când durerile difuze persistă de cel puţin 3 luni”, precizează medicul primar Gigi Teodoru. Nouă pacienţi din zece cu fibromialgie suferă de tulburări ale somnului şi se plâng de oboseală permanentă.

-Cauze
-Fibromialgia este considerată o boală misterioasă, întrucât cauzele acesteia nu pot fi stabilite cu precizie. Conform neuropsihiatrilor, în apariţia bolii sunt implicate modificări la nivelul neurotransmi­ţă­torilor (substanţe care asigură transmi­te­rea semnalului nervos). Alţi cercetători dau vina pe unele anomalii la nivelul muş­chilor şi tendoanelor. Ceea ce se poate spu­ne cu siguranţă este că pacienţii cu fibromialgie sunt mai sensibili la durere decât alţii. Prin intermediul studiilor s-a mai con­statat că fibromialgia este frecventă în rândul membrilor unei familii, deci are o caracteristică ereditară şi afectează cu pre­cădere persoanele anxioase sau depresive.

-Diagnostic dificil
-Pentru a fi tratată cu succes, fibromialgia trebuie în primul rând diagnosticată corect. Este important să fie recunoscută din cortegiul de boli cu care este confundată: reumatism, depresie, sindromul oboselii cronice. Nu de puţine ori, pacientul aleargă inutil de la medicul de familie la reumatolog, psihiatru, neurolog.

-Diagnosticul bolii se bazează pe simpto­me subiective, pe relatările pacientului. De aceea, corectitudinea diagnosticului depinde de abilitatea medicului de a vorbi cu pacientul (anamneza) şi de a efectua un examen clinic amănunţit. Totodată, medicul trebuie să ţină seama că fibromialgia poate apărea ca o singură afecţiune sau poate fi asociată cu boli cronice, precum poliartrita reumatoidă, artroza, unele boli infecţioase.

-DURERI REALE. Mult timp, manifestările fibromialgiei au fost puse pe seama sensibilităţii uneori exagerate a femeilor, medicii considerând că sunt mai mult închipuite. Însă, datorită progreselor medicinei, studiile au demonstrat că durerile sunt reale şi se asociază cu modificări observate prin investigaţii imagistice de rezonanţă magnetică nucleară (RMN). Oricum, fibromialgia îşi pune amprenta asupra calităţii vieţii pacienţilor, durerile fiind intense, echivalente cu cele din bolile reumatismale cronice. (Sursa: Jurnalul National)Vezi toate ofertele acestei firme
 

Oferte asemanatoare

colagen pur din somon salbatic 90 capsule

COLAGEN Pur din Somon Salbatic 90 capsule

-COLAGEN Pur din Somon Salbatic: 150mg/90 capsule -COLAGEN 100% Pur -Hidrolizat din Somon Salbatic -Colagen Tip I + Tip II -Produs unic de la Organika -A nu se confunda cu colagenul extras din bovina -150mg/90 capsule -ARTRITA...

93 RON, adaugat in Infrumusetare, de catre SC MEDICAL ACTIVE, Miercuri, 22 Aprilie 2009

 

formula candida 90 capsule tratament candidoza in 27 zile

Formula CANDIDA 90 capsule Tratament Candidoza in 27 zile

-Formula CANDIDA: Tratament Candidoza pentru 27 zile -Formula CANDIDA -cu Acid Caprilic si Pau d'Arco -90 capsule -Tratament de 27 zile -Antifungal contra: -Candida Albicans -Glabatra -Parapsilosis -Krusei, etc. -Ataca si...

76 RON, adaugat in Farmacii, Produse, de catre SC MEDICAL ACTIVE, Duminica, 12 Aprilie 2009

 

concentrat din otet cidru de mere cider vin forte 530mg 120 capsule

CONCENTRAT DIN OTET CIDRU DE MERE CIDER VIN FORTE 530mg 120 capsule

-CONCENTRAT din OTET CIDRU de MERE (Forte) 530 mg/120 capsule -Cidervin 120 cap capsule -CONCENTRAT din OTET CIDRU de MERE -Cider Vin Forte -530 mg/120 cpasule -Digestie -Detoxificare -Fabricat de Organika conf. standardelor: QCM si...

63 RON, adaugat in Produse Naturiste, de catre SC MEDICAL ACTIVE, Vineri, 15 Ianuarie 2010

 

chelatin-forte: procedura esentiala de chelatinare edta

CHELATIN-Forte: Procedura ESENTIALA de Chelatinare EDTA

-CHELATIN-Forte: Procedura ESENTIALA de Chelatinare EDTA -Procedura CHELATIN-Forte™ de 60 zile -CHELATINAREA ARTERIALA = DECALCEFIEREA CARDIO-VASCULARA -CHELATINAREA ARTERIALA = ELIMINAREA AGREGARII PLACHETARE -CHELATINAREA...

263 RON, adaugat in Terapie, de catre SC MEDICAL ACTIVE, Marti, 01 Septembrie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!