Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Sanatate, Frumusete » Terapie » CHELATIN-Forte: Procedura ESENTIALA de Chelatinare EDTA

CHELATIN-Forte: Procedura ESENTIALA de Chelatinare EDTA

 
UID: 2261
Pret: 263 RON
Firma: SC MEDICAL ACTIVE
Categorie: Terapie
Adaugat: Marti, 01 Septembrie 2009
Expira: -
Vizualizari: 1984

-CHELATIN-Forte: Procedura ESENTIALA de Chelatinare EDTA

-Procedura CHELATIN-Forte™ de 60 zile

-CHELATINAREA ARTERIALA = DECALCEFIEREA CARDIO-VASCULARA

-CHELATINAREA ARTERIALA = ELIMINAREA AGREGARII PLACHETARE

-CHELATINAREA ARTERIALA= ELIMINAREA RISCULUI FORMARII DE CHEAGURI DE SANGE IN SISTEMUL CARDIO-VASCULAR

-Acum imbunatatit: Cu EDTA Disodium Chelate Micronic Gastro-rezistent si adaos de Acid Malic

-900 mg/capsula

-Contine R(+) ALA: cea mai pura si bioactiva forma de Acid Alfa Lipoic

-Rezultatã din cercetãrile recente effectuate de NASA !!!

-Conform cu dozajele de bazã practicate in America de Nord

-Stiati ca:
-Potrivit OMS, Romania ocupa in lume un nefericit loc intai, in ceea ce priveste rata deceselor cauzate de bolile cardiovasculare?


-EFICIENTA ORICARUI TRATAMENT ALTERNATIV DEPINDE DE CALITATEA INGREDIENTELOR FOLOSITE !!!

-CHELATIN-Forte INCORPOREAZA CELE MAI PURE SI BIOACTIVE INGREDIENTE

-ESTE ASA DE USOR SA FII SANATOS si LONGEVIV !!!

-REGLEAZA METABOLISMUL CALCIULUI ("il ia de unde nu trebuie i.e vase sanguine, organe interne si-l face disponibil pentru unde trebuie i.e. sistemul osos, dinti)

-ELIMINA METALELE GRELE DIN ORGANISM !!!

*Cu EDTA

-TRATEZI sau PREVII un INFARCT sau o CONGESTIE CEREBRALA
TRATEZI sau PREVII ATERIOSCELROZA (CALCEFIEREA VASELOR SANGUINE)

-AI GRIJA de INIMA si DE CREIERUL TAU !!!

-REGLEAZA-TI COLESTEROLUL !!!

-TRATEAZA sau PREVINE OSTEOPOROZA, ARTRITA, REUMATISMUL, DURERILE DE OASE, ARTICULATII, COLOANA

-Chelatinarea este adjuvanta in preventia si tratamentul cancerului

-Vei Simti Diferenta !!!!

-Detoxificare
-Decalcinare artere
-Eliminare Nano-Bacterii
-Eliminare Metale Grele

-Preventie si tratare:
-infarct miocardic
-atac de cord
-congestii cerebrale.

-Tratare si preventie:
-hipertensiune arteriala
-boli de inima
-impotenta
-ateroscleroza
-colesterol
-vene varicoase
-osteoporoza

-Rejuvenare organe si tesuturi vitale !!!

-VEI SIMTI DIFERENTA!

-Garantat te vei simti alt om!

*CE ACTIUNE DIRECTA ARE:

-Dizolva si elimina calciul depus pe peretii vaselor de singe
-Regleaza metabolismul calciului
-Dizolva si elimina cochiliile nano-bacteriilor care ne omoara treptat
-Elimina toxine acumulate in organism
-Intareste sistemul imunitar
-Elimina matalele grele acumulate pe vasele de sange si in organele vitale

*CE EFECTE ARE?
-Regleaza metabolismul Calciului pentru cei cu Osteoporoza, Artrita, Reumatism
-Regleaza tensiunea arteriala
-Imbunatateste semnificativ colesterolul (pentru cei cu colesterol foarte marit se recomanda continuarea cu COLESTEROL-XXTM pentru normalizarea totala)
-Imbunatateste metabolismul zaharului la diabetici
-Imbunatateste circulatia sanguina a creierului
-Imbunatateste erectia
-Efecte vizibil pozitive asupra prostatei, rinichilor, ficatului, circulatiei sanguine periferice

-ELIMINA METALELE GRELE !!!
-CaNa2EDTA mareste excretia Zincului din locurile nedorite (Perry & Perry, 1959) si este activa in marirea biodisponibilitatii acestuia pentru metabolizare (Kratzer et al., 1959).
-CaNa2EDTA accelereaza excretia metalelor grele: Cupru, Fier, Cobalt, Mercur, Mangan, Nichel, Plumb, si Tugsten (Foreman,1961).

-Tratrea otravirii cu metale grele folosind EDTA a devenit o metoda asa de bine stabilita incat de exemplu utilizarea lui in eliminarea Plumbului nici nu mai are nevoie de mentiuni in revistele de specialitate (Foreman, 1961).

-EDTA nu este insa eficienta in eliminarea izotopilor 90Sr, 106Ru, 141Ba and 226Ra din schelet. In schimb izotopii 91Y, 239Pu and 238U raspund destul de bine la EDTA printr-o excretie accelerata (Catsch, 1961).

-ELIMINA CALCIUL DEPUS PE ARTERE SI IN ORGANELE VITALE fara insa a afecta CALCIUL METABOLIC de care organismul are nevoie

-In sistemele biologice, ionii de Calciu sunt cei mai accesibili chelatinarii si eliminarii lor prin intermediul EDTA iar dupa ei urmeaza Fierul. Cu toate acestea administrarea de EDTA nu schimba metabolismul calciului sau fierului calciu metabolic ramane neschimbat (Hawkins, et al., 1962).

-CUM SUNT POSIBILE ATITEA EFECTE POZITIVE?
-FOARTE SIMPLU. Curatind arterele si eliminind metalele grele, toate organele sunt mai curate, mai bine irigate cu singe (deci mai bine alimentate cu nutrienti si oxigen). Asemanator cu motorul unui autoturism cind ii cureti bujiile, injectoarele, carburatorul, supapele etc. Pur si simplu, motorul merge mai bine, consuma mai putin, se uzeaza mai incet. VI SE PARE LOGIC?

-CINE ARE NEVOIE?
-Practic, toate persoanele de la virsta de 18-20 ani in sus au organismul intoxicat cu Calciu si metale grele (in special mercur, plumb si cadmiu). Dar, Procedura CHELATIN-ForteTM este strict necesara pentru toate persoanele care sufera de, sau sunt predispuse la: infarct miocardic, atac de cord, congestii cerebrale, hipertensiune arteriala, impotenta, ateroscleroza, colesterol marit, vene varicoase, osteoporoza, oboseala mintala, artoza, reumatism.

-Pe masura ce imbatranim colesterolul, metalele grele si calciul se acumuleaza pe peretii interiori ai sistemului circulator. Aceste depuneri se diagnosticheaza sub diferite denumiri: ateroscleorza, intarirea arterrelor, arterioscleroza etc. Cu timpul aceste depuneri obtureaza partial sau chiar total circuitul sanguin. Tesuturile organelor interne nu mai primesc suficient oxigen si nutrienti conducind la o functionare defecuoasa sau chiar incetarea functionarii organului respectiv. Daca obturatia este la inima atunci se produce infarctul sau atacul de cord. Daca obturatia este la creier se produce congestia cerebrala. Dar organele afectate nu sunt numai inima si creierul. Si celelalte organe sunt afectate in aceeasi masura ca de exemplu ficat, rinichi, organele sexuale, etc.

-In toamna anului 2004 NASA a dezvaluit ca toti astronautii Americani sufera de probleme de calcefiere in intreg organismul si ca aceata calcefiere se datoreaza unor microorganisme extrem de mici care au fost denumite nano-bacterii (nanobacterium). Cercetarile efectualte la Universitatea din British Columbia, Vancouver, Canada au aratat ca nano-bacteriile, desi foarte mici (sub 90 nanometri) se divid in mod continuu si normal in interiorul organismului uman in conditii terestre iar in conditii de imponderabilitate se inmultesc uimitor de repede. De aici calcefierea mai rapida a cosmonautilor. Iata unde se constata aglomerari de calcefieri in organismul uman. Practic toate organele si articulatiile sunt afectate de nano-bacterii si depuneri de calciu cu efecte degeneratorii cronice si acute.

-Nano-bacteriile sunt micro-organisme de peste 100 de ori mai mici decit bacteriile obisnuite care se imbraca intr-o cochilie calcinoasa, rezistind astfel tuturor tratamentelor medicale conventionale. Ele trec neobservate in analizele de laborator obisnute. Nano-bacteriile se ataseaza tuturor organelor interne, in special pe peretii vaselor sanguine, fiind responsabile astfel pentru deteriorarea continua a starii de sanatate prin afectarea organelor respective. Nano-bacteriile au o afinitate deosebita pentru peretii vaselor sanguine unde formeaza micro-placi calcinoase. Citeste mai mult despre nano-bacterii. Totodata, organismul uman modern contine depozite de metale grele si alte chimicale acumulate prin ingerare ca urmare a poluarii mediului, chimizarii agriculturii si a industrializarii productiei de alimente. Acestea au un efect degnerativ si carcinogen asupra organelor in care se acumuleaza.

-Mai mult, cercetatorii au descoperit recent o legatura intrinsica intre prezenta nano-bacteriilor si cancer.

-Cunoscuta in Statele Unite si Canada drept procedura de “Chelation”, varianta orala CHELATIN-Forte™ este o procedura eficienta de ultima ora pentru a elimina din organism elementele poluante, depunerile arteriale precum si nano-bacteriile. Procedura se administreaza pe cale orala deci fara introducerea intra-venoasa. Practic, componenta EDTA (acid disodictetraacetiletilendiamina) elimina depunerile din interiorul arterelor prin reactia de chelatinare (atasare).

-Forma noastra farmaceutica ultrapura de EDTA Disodium Chelate tablete gastro-rezistente fabricat conform specificatiei noastre are o bio-absorbtie foarte ridicata si in 30 de zile asigura un aport de EDTA pur in sange egal sau superior supozitoarelor Americane NANOBAC dar la o fractiune de pret.

*EDTA are proprietatea de a lega ioni metalici di- şi trivalenţi formând o structură inelară stabilă. EDTA folosit in aceassta procedura este 100% solubil în apă şi chelează numai ioni metalici care la randul lor se dizolvă si ei în apă.

-Mercurul, Plumbul şi Cadmiul nu pot fi metabolizate de organism iar dacă se acumulează, pot duce la apariţia unor fenomene toxice grave interferând cu diverse funcţii fiziologice. Aceste substanţe sunt numite metale grele. EDTA leagă metalele grele precum si multe alte metale cum ar fi fierul di- şi trivalent, cuprul, manganul, magneziul, nichelul, aluminiul, cobaltul, zincul şi calciul. Cu excepţia aluminiului, aceste metale sunt esenţiale pentru metabolismul normal dar in exces sau depuse unde nu trebuie devin extrem de toxice. EDTA se ataseaza doar de calciul metastatic sau patogenic, nu si de calciul legat cum ar fi dintii sau oasele

*Prin chelatinarea calciului, EDTA inlatura cochilile calcinoase ale nano-bacteriilor, se ataseaza de calciu si de metalele grele, in acest fel curatind arterele si capilarele, eliminind poluantii si totodata expunind nano-bacteriile actiunii de distrugere a antibioticului. Aceasta procedura merge mai departe de o simpla curatire a organismului. Dupa o cura chiar si de numai 30 de zile, in multe cazuri, intreaga stare de sanatate se imbunatateste simtitor si multe afectiuni acute sau cronice dispar. Organismul isi recapata vitalitatea si energia necesare unei vieti active. Se instaleaza o stare de buna dispozitie generala. Pentru o chelare totala, in unele cazuri se recomanda ca procedura CHELATIN™ sa se desfasoare de 2-3 ori succesiv (cu sau fara Tetraciclina) iar pentru bolnavii cu infarct cardiac sau necesitand chirurgie coronariana de bypass se recomanda un tratament de pina la un an in functie de gravitatea cazului. Pentru cure mai indelungate este necesara simpla suplimentare cu MINERALE TRASOARE COLIDALE si Multivitamine + Minerale pentru a evita o eventuala decalcifiere si de-mineralizare. CHELATIN este procedura fara de care organismul ramane “otravit”, expus imbolnavirilor grave, scurtindu-i-se astfel si durata vietii.

-Multi pacienti suferind de ateroscleroza avansata s-au vindecat total prin mai multe protocoale de chelare. Multi pacienti care necesitau chirurgie coronariana s-au vindecat prin chelare fara a mai fi operati. Bolnavi cu probleme circulatorii majore la membrele inferioare au evitat amputarea in urma tratamentului de chelare. S-au rezolvat probleme de pietre la rinichi, la vezica biliara, inflamatii ale prostatei etc.

-ATENTIONARI:
-bolnavii alergici la Tetraciclina fie vor efectua procedura CHELATIN-Forte fara a administra si Tetraciclina fie vor incerca administrarea ei dar pe perioada administrarii Tetraciclinei vor suplimenta dimineata, pranz si seara cu 1-2 capsule de Acidofilus Activ (il avem si noi in farmacie) intru-cat Acidul Alfa Lipoic (ALA) din aceasta procedura este foarte puternic si bioactiv poate conduce la o scadere a glicemiei. Ca urmnare persoanele hiperglicemice vor trebui sa administreze si 1-2 lingurite de miere impreuna cu ALA
-Pe parcursul administrarii de EDTA se va suplimenta cu un complex de Minerale sau cu Multi Vitamine si Minerale. Se recomanda pe cat posibil ca imediat dupa terminarea Procedurilor CHELATIN sa se execute si Procedura DETOXIN pentru a obtine o detoxificare totala si o rejuvenare a organelor vitale.

-CITITI CU ATENTIE INSTRUCTIUNILE CARE INSOTESC PRODUSUL !!!

-1) -EDTA Disodium Chelate Micronizat cu Bio-disponibiltate rdidcata- Tablete gastrorezistente. Calitate Farmaceutica Pura, fara aditivi. Solubilitate maxima.
-800 mg/120 capsule – Agent chelatinator
-EDTA elimina metalele grele si totodata dizolva cochilia calcaroasa a nano-bacteriilor expunindu-le astfel actiunii sistemului imunitar si a Tetraciclinei.
-Prin micronizare EDTA devine foarte solubil si usor absorbabil. Alte forme de EDTA sunt absorbite doar aproximativ 5-10%. Fiind acoperite gastri-rezistent, tabletele trec prin stomac nealterate si ajung in intestine unde bio-absorbtia este maxima

-2) -Alfa Lipoic Acid (R+ ALA) (Forte)
-STANDARDIZAT, 100% Pur
-Cel mai bioactiv acid alfa lipoic existent pe piata.
-100 mg/60 capsule – Agent puternic antioxidant, adjuvant chelatinator esential, suport detoxifiant hepatic
-Acidul Alfa Lipoic este un antioxidant puternic, essential pentru eficienta procedurii de chelare. in plus, detoxifica si rejuvenaeaza celula hepatica. ESTE EXTREM DE IMPORTANT CA ACIDUL ALFA LIPOIC SA FIE STANDARDIZAT LA FORMA R(+) ALA, 100% PUR PENTRU A AVEA EFECTUL SCONTAT. Produs de Organika®

-3) -MSM (Metil Sulfonil Metan) organic
-ULTRA PUR. Extras pe cale 100% Naturala.
-1000mg / 90 capsule - Detoxificator, chelatinator, potentator
-Un produs organic sulfuros ultrapur care traverseaza membrana celulara pentru a o detoxifica. Asigura eliminarea mai accelerata a metalelor grele, in special Plumb si Mercur. Produs de Organika®

-TC:
-Tetraciclina HCL 250mg/60 drajeuri (se va procura separat de la orice farmacie locala)

-Vitamina C:
-500mg/180 drajeuri (se va procura separat de la orice farmacie locala) sau cumparat de la noi: Vitamina C500 cu extras de Macese.

-Tetraciclina ataca si distruge nano-bacterile odata expuse de EDTA. Este esentiala pentru un efect complet.

-Vitamina C este un adjuvant al procesului de chelare. Se recomanda insa forma neacidica care este mai bine tolerata de stomac si este totodata mai absorbabila: ACE (fa click aici) sau Ester-C tamponata cu Calciu si bioflavonoizi sau Vitamina C super-tamponata cu bioflavonoizi si Rutin. Le gasiti la noi in farmacie.

-CITITI CU ATENTIE INSTRUCTIUNILE CARE INSOTESC PROTOCOLUL !!!

-REACTII ADVERSE SI RECOMANDARI !!!
-Nu se cunosc reactii adverse specifice.
-In unele cazuri este posibil sa apara usoare stari neplacute datorita procesului de eliminare a metalelor toxice si a nanobacteriilor.
-Scaunul moale este normal pe perioada procedurii.
-Persoanele cu Hipoglicemie vor administra si o lingurita de miere, conform instructiunlor.
-Eliminarea se face in principiu prin sistemul urinar deci trebuie consumate mai multe lichide pe perioada procedurii.
-In principiu, procedura nu se recomanda gravidelor si lauzelor care alapteaza.

-Daca suferiti de boli cardiovasculare mai avansate incluzand colesterolemie mare recomadam si un flacon de KARDIO DROPS.

-Pentru persoanele afectate mai mult de MERCUR, Arsenic, Plumb si/sau Aluminiu, pentru fumatori trebuie sa se asocieze si un flacon de NAC (N-Acetil-L-Cisteina) sub forma libera (ProVita). NAC se administreaza cate o capsula dimineata timp de 60 de zile. De unde provin aceste metale? de la autovehicule (adaosul de plumb in benzina), de la tevile de apa (din Plumb), de la antiprespiranti (Aluminiu), de la vasele de bucatatrie (Aluminiu), de la plombele dentare (Mercur), din alimente, Arsenic din tutun, etc

***********************************************
-ADJUVANTE:
-Tetraciclina 60 capsule a 250 mg, sau 30 pastile a 500 mg. (NU ESTE CONTINUTA IN PACHET. SE VA PROCURA SEPARAT)

-Vitamina C (500-1000mg/zi) (NU ESTE CONTINUTA IN PACHET. SE POATE PROCURA SEPARAT DIN ROMANIA SAU DE LA PROVITA). De preferinta se va folosi forma neacidica (ascorbat de calciu) ca de exemplu VITAMINA C SUPERTAMPONATA

-Acidofilus Activ (minim 4 miliarde unitati active per capsula) 90 capsule (NU ESTE CONTINUT IN PACHET. SE POATE PROCURA SEPARAT din farmacia noastra)
Vezi toate ofertele acestei firme
 

Oferte asemanatoare

edta disodium chelate biodisponibil-gastro rezistent 900 mg/90 tablete

EDTA Disodium Chelate Biodisponibil-Gastro rezistent 900 mg/90 tablete

-EDTA Disodium Chelate Biodisponibil-Gastro rezistent 900 mg/90 tablete -EDTA -Chelatat Disodic Micronizat -CU BIO-DISPONIBILITATE RIDICATA -900 mg/90 tablete Acoperite enteric (Gastro-rezistente) -Unic pe piata !!! -Fabricat in...

102 RON, adaugat in Terapie, de catre SC MEDICAL ACTIVE, Marti, 01 Septembrie 2009

 

formula flow bypas stent nutritional 300 tablete

Formula FLOW BYPAS STENT NUTRITIONAL 300 tablete

-Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete -Formula FLOW -300 comprimate -BYPAS / STENT- NUTRITIONAL -Cu Bio-disponibilitate Maximalizata !! -PROTOCOL COMPLET DE CURATIRE A SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR -Cu...

306 RON, adaugat in Terapie, de catre SC MEDICAL ACTIVE, Duminica, 12 Aprilie 2009

 

para free forte 90 cps deparazitare de 15 zile

PARA FREE Forte 90 cps Deparazitare de 15 zile

PARA-FREE Forte: Deparazitare Totala in 15 zile UCIGASUL BACTERIEI HELICOBACTER PYLORI !!! (Extra Strength) 90 capsule gelatinoase CU ACID CAPRILIC FORMULA ANTIPARAZITICA FORTE COMPLETA de 30 zile Omoara peste 100 de tipuri de...

110 RON, adaugat in Farmacii, Produse, de catre SC MEDICAL ACTIVE, Duminica, 12 Aprilie 2009

 

cordyceps cordiceps sinensis  forte 90 capsule

CORDYCEPS CORDICEPS SINENSIS FORTE 90 capsule

-CORDYCEPS (CORDICEPS) SINENSIS-Forte: 800mg/90 Capsule -CORDYCEPS (CORDICEPS)-Forte -Extract Standardizat 4: 1 -800 mg/90 capsule pur vegetale -Extract Standardizat 100% Pur -Micelium de Ciuperca Larvā--Cordiceps Sinensis...

110 RON, adaugat in Fitness, Bodybuilding, de catre SC MEDICAL ACTIVE, Luni, 20 Aprilie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!