Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Turism » Hoteluri, Moteluri » Cazare muncitori constructori Bucuresti

Cazare muncitori constructori Bucuresti

 
UID: 5890
Pret: 10 RON
Firma: Administrare Cazare Cantine - Cazare Muncitori-Studenti Bucuresti
Categorie: Hoteluri, Moteluri
Adaugat: Marti, 04 Februarie 2014
Expira: -
Vizualizari: 755

Administrare Cazare Cantine ofera muncitorilor constructori locuri de cazare in Bucuresti, in Pajura,Vitan si Berceni cu preturi de la 10 lei/zi/pers (Vitan)

Oferim muncitorilor cazati: cazarmament complet,apa calda,caldura,locuri de parcare,spatii comune de gatit si pentru servirea mesei, paza si control acces.

Camerele destinate cazarii muncitorilor din caminele Complexelor de cazare din Pajura (sector 1), Vitan (sector 3) si Berceni (sector 4) au amenajat la nivelul unui hol de trecere (din fiecare camera) cate un lavoar cu oglinda, iar dotarile necesare cazarii se raporteaza unui numar de maxim 4 muncitori per camera.

Fiecare dintre Complexele de Cazare municitori din Bucuresti poate gazdui cu usurinta cateva sute de muncitori constructori ce vor fi avantajati nu numai datorita pretului, dar si localizarii caminelor ce ofera perspective atat catre cen trul, cat si catre zona periferica a Bucurestiului. In plus, in apropierea fiecarui camin muncitoresc exista statii de transport in comun (RATB/metrou), zone comerciale/de aprovizionare dar si recreative.

Cazarea muncitorilor se poate face in baza unui contract semnat la sediul nostru din Aleea Buchetului nr.5, bloc C3 (telefon 0772.235.922 - Departament Cazare Muncitori), de luni pana vineri in intervalul orar 09-17:30


Vezi toate ofertele acestei firme
 

Oferte asemanatoare

firme constructii bacau,constructori case,renovari apartamente

firme constructii bacau,constructori case,renovari apartamente

Mecanica Energotrans executa la preturi mici constructii case, renovari apartamente, zugraveli, reparatii, amenajari interioare, montaj parchet, montaj gresie, montaj faianta, izolatii interioare, izolatii exterioare, lucrari in rigips, montaj...

100 RON, adaugat in Constructori, de catre MECANICA ENERGOTRANS BACAU, Vineri, 30 Iulie 2010

 

firma ,constructii

firma ,constructii

angajam muncitori in constructii ,detalii la 0745689949

3 RON, adaugat in Constructori, de catre noi construct , Vineri, 22 Iunie 2012

 

constructii civile

constructii civile

Firma de constructi, va sta la dispozitie cu echipe de profesionisti calificate in urmatoarele domeni: AMENAJARI INTERIORE SI EXTERIOARE, TERMOSISTEM, DULGERI, FIERARI-BETONISTI, ZIDARI-TENCUITORI, ELECTRICIENI.

48 EUR, adaugat in Constructori, de catre SC MEHEDI CONSTRUCT IRI, Vineri, 30 Ianuarie 2009

 

amenajari interioare si exterioare,constructii case-vile

Amenajari interioare si exterioare,constructii case-vile

Amenajari interioare si exterioare apartamente, birouri, case-vile, spatii comerciale, constructii la rosu sau la cheie, cu materialele noastre sau ale dumneavoastra, preturi foarte bune in functie de proiect, consultanta gratuita, lucrari de calitate,...

10 RON, adaugat in Constructori, de catre S.C. Modern Stil Construct, Luni, 02 Februarie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!