Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » Water Magazine S.R.L.

Water Magazine S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Produse Naturiste
CUI: 18842842
Nr inregistrare: J40/11279/2006
IBAN: ro15btrl04101202a66480xx
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Academiei , nr 35-37
Vizualizari: 2104
Date de contact Persoana de contact: Catalin Franga
Functia: Administrator
Telefon: 0731211344
Adresa Web: http://www.apa-vie-romania.ro
Contacteaza aceasta firma

Principiul de functionare a filtrelor de apa GAV

Generatorul de Apa Vie e un filtru de apa ce actioneaza pe principiul revitalizarii apei. Combina in sine cunostintele vechi de mii de ani si cele mai noi tehnologii, in particular - nanotehnologia. Filtrarea apei are loc datorita plasei energetice nanotehnologice ce se formeaza prin interafctiunea celor 50 de mii de nanomegneti de grosime 100-150 nm aranjati in forma de tub hexagonal. Geometria speciala a amplasarii nanomagnetilor creaza un camp magnetic triplu hiperstructurat in spirala ceea ce asigura o imbunatatire cu eficienta maxima a calitatilor energetice si informationale ale apei.


Apa de robinet atunci cand trece prin filtrul de apa GAV capata urmatoarele proprietati:

*
Apa se structureaza
*
Apa se energizeaza
*
Cristalul apei ia forma fulgului de zapada (cristal hexagonal) apa GAV capata un usor gust de gheata / zapada (in mod "normal" cristalul e deformat si distorsionat din cauza trecerii apei prin tot felul de filtre de apa, solutii chimice si din cauza tranzitarii apei prin zecile de kilometri de teava ruginita. Pentru ca organismul uman sa asimileze apa de robinet el trebuie sa cheltuie propria energie interna ceea ce-i scurteaza speranta de viata.
*
Apa moarta de robinet trecand prin filtre de apa GAV se transforma in apa vie si apa isi recapata proprietatea de a se autocurati (imediat dupa ce trece prin filtru apa miroase mai puternic dar in scurt timp mirosul si gustul clorului dispar).
*
+++ vedeti pagina "Staiti ca ?".


Filtrele de apa GAV ofera prioritar avantajele nanotehnologiei - in principal avantaje economice si ecologice: nu foloseste energie electrica, nu foloseste substante chimice, nu are piese mecanice ce se pot uza si deteriora in timp. Ca si consecinta costurile de intretinere pentru filtrele de apa GAV sunt excluse si sinecostul apei filtrate e foarte mic - sub 0.0001 Euro/litru.Productivitatea Generatorului de Apa Vie 3/4"
3/4" se instaleaza si la tevile de apartament cu diametru de 1/2" oferind o rezerva de debit mai mare

... in regim de exploatare optimal e pana la 350 - litri de apa filtrata pe ora. La sporirea presiunii apei productivitatea filtrului de apa poate fi marita. Filtrele de apa vie GAV de diametru mai mare ofera o productivitate sporita.


Ca si constructie Generatorul de Apa Vie (filtrul de apa GAV) consta din straturi de Neodimium-Fier-Bor ce prezinta in sine niste magneti foarte puternici fiecare strat magnetic fiind turnat dupa un anumit unghi astfel incat ansmblul fortelor obinute in filtrul de apa GAV sa prelucreze fiecare cristal de apa astfel incat sa-i redeie proprietatile apei de ghetar. Apa de ghetar e apa cea mai buna. Grosimea acestor straturi de magneti hiperstructurati e de 100 - 150 nanometri si numarul lor e de 50 mii - ceea ce asigura o eficienta maxima.

Parametrii Generatorului de Apa Vie

* Capsula filtrului de apa: Inox Aliaj Special
* Invelisul filtrului de apa: Crom-Vanadium
* Placile redresoare: Neodimium, Fier, Bor / Aliaj Special
* Numarul placilor de redresare: 5
* Numarul straturilor de redresare: 50'000
* Puterea magnetilor: >9'000 Gauss
* Puterea efectiva a actiunii magnetice momentane: >60'000 Gauss
* Presiunea maxima: 10 bar
* Temperatura de lucru: 4 - 95 grade Celsius
* Conectarea: 20 mm (3/4") - vine exact la furtunul de la masina de spalat
* Capacitatea de fractionare(rezolutia de actionare): 0,001 nm (nanometri)
* Capacitatea filtrului de apa GAV de a pastra proprietatile initiale: 50-70 de ani
* Raza maxima de actiune a filtrului de apa - 12 - 15 metri (lungimea tevii de la locul instalarii filtrului de apa GAV pana la cel mai indepartat robinet). Raza recomandata e 9 metri.
* Dimensiuni:
o Lungime = 55 mm;
o Diametru exterior =30 mm;

 

Ofertele firmei Water Magazine

filtru de apa vie gav( generator de apa vie)

Filtru de apa vie GAV( Generator de apa vie)

Principiul de functionare a filtrelor de apa GAV Generatorul de Apa Vie e un filtru de apa ce actioneaza pe principiul revitalizarii apei. Combina in sine cunostintele vechi de mii de ani si cele mai noi tehnologii, in particular -...

200 EUR, adaugata de catre Water Magazine, Duminica, 18 Octombrie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!