Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » TOP RUBBER SERVICE S.R.L.

TOP RUBBER SERVICE S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Servicii comerciale
CUI: 32531280
Nr inregistrare: J12/3498/2013
Judet: Cluj
Localitate: Floresti
Adresa: Florilor 316
Vizualizari: 708
Date de contact Persoana de contact: Csaba Tar
Telefon: 0742017638
Adresa Web: www.toprs.ro
Contacteaza aceasta firma

SC TOP RUBBER SERVICE SRL este reprenzentanta oficiala a companiei Germane REMA TIP TOP.

Firma germana Rema Tip Top este producatoare de articole de cauciuc, adezivi de vulcanizare la rece si materiale de vulcanizare la cald, materiale pentru reparatii benzi transportoare, accesorii pentru transportoarele cu banda, precum curatitoare, cauciuc pentru sorturi, materiale pentru protectii antiabraziune, benzi transportoare, etc.

Pe langa aceste produse Rema Tip Top a dezvoltat un know-how de exceptie, in ceea ce priveste mentenanta benzilor transportoare, inclusiv reparatii, vulcanizari de banda transportoare, cauciucarea tamburilor sau protectia suprafetelor impotriva uzurii.

Avand in vedere posibilitatea de a folosi materiale de cea mai buna calitate precum si sprijinul acordat de Rema Tip Top prin know-how si sfatul specialistilor, colectivul tanar TOP RUBBER SERVICE doreste ca sa ofere clientilor servicii la standardele reale ale Rema Tip Top si sa satisfaca nevoile acestora la cel mai inalt nivel.

Apelati la noi cu incredere, TOP RUBBER SERVICE si REMA TIP TOP, impreuna, vor gasi o solutie la problema dumneavoastra.

 

Ofertele firmei TOP RUBBER SERVICE

vulcanizare benzi transportoare

Vulcanizare benzi transportoare

SC TOP RUBBER SERVICE SRL este reprenzentanta oficiala a companiei Germane REMA TIP TOP. Firma germana Rema Tip Top este producatoare de articole de cauciuc, adezivi de vulcanizare la rece si materiale de vulcanizare la cald, materiale pentru...

1 RON, adaugata de catre TOP RUBBER SERVICE, Luni, 16 Decembrie 2013

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!