Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » TAX SHIELD OFFICE S.R.L.

TAX SHIELD OFFICE S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Contabilitate, Audit
CUI: 23774116
Nr inregistrare: J40/7333/2008
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Ripiceni nr.6A
Vizualizari: 1175
Date de contact Persoana de contact: Tomas Halcu
Functia: Director
Telefon: 0732123230
Adresa Web: http://www.taxshield.ro
Contacteaza aceasta firma

TAX SHIELD OFFICE SRL este o societate de expertiza financiar-contabila si de consultanta in domeniul fiscal, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - filiala Bucuresti.

Suntem o echipa tanara de profesionisti specializati in prestarea de servicii financiar - contabile prompte si de calitate adaptate specificului fiecarui client.

Oferim servicii de consultanta fiscala, contabilitate generala si de personal - salarizare, sub forma unor pachete flexibile, care sa se adapteze diverselor profile de activitate, conferind posibilitatea alegerii planului tarifar corespunzator nevoilor de moment sau adaptabil perspectivelor de dezvoltare ale societatii dvs.

Ne asumam prin contract responsabilitatea privind respectarea termenelor de predare si a altor angajamente, inclusiv respectarea confidentialitatii asupra lucrarilor efectuate.

Suntem dedicati clientului nostru si de aceea toata activitatea noastra este centrata sa raspunda nevoilor acestuia. Afacerea noastra este bunul mers al afacerii clientilor nostri.

Misiunea noastra: sa fim un scut in lupta cu fiscalitatea covarsitoare.

 

Ofertele firmei TAX SHIELD OFFICE

evidenta contabila

Evidenta contabila

Firma de contabilitate, membra CECCAR, ofera servicii de consultanta fiscala, contabilitate generala si de personal - salarizare la un tarif corespunzator nevoilor societatii dvs. Va asteptam pe adresa website-ului nostru www.taxshield.ro pentru...

450 RON, adaugata de catre TAX SHIELD OFFICE, Miercuri, 25 Februarie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!