Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » Star Print Trade CO S.R.L.

Star Print Trade CO S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Consumabile
CUI: 7986117
Nr inregistrare: J40/11329/1995
IBAN: RO65 BACX 0000 0030 0247 4000
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Bd. Dimitrie Pompei nr.8, cladirea FEPER - etaj 5
Vizualizari: 1127
Date de contact Persoana de contact: Dumitru Turbeteanu
Telefon: 0212421346
Fax: 0212421348
Adresa Web: http://www.star-print.ro
Contacteaza aceasta firma

Star Print este o companie specializata in importul si distributia de produse IT, unul dintre principalii distribuitori de consumabile si lider incontestabil pe piata distributiei de medii de stocare profesionale si managementul informatiei din Romania.
Magazinul online Star-Print este specializat in echipamente IT & Office, in el gasiti o gama diversa de produse, accesorii si consumabile.
In cadrul promotiilor saptamanale figureaza laptopuri, tablete, sisteme desktop, monitoare, servere, camere foto si video, telefoane mobile si fixe, imprimante si multifunctionale laser sau inkjet, imprimante matriciale, copiatoare, plotere, consumabile - cartuse, riboane si toner originale sau compatibile.
In gama de accesorii: casti audio, tastaturi, boxe si difuzoare, camere web si microfoane, dvd writere, rame foto digitale, scannere fixe si portabile, hub usb, retelistica, gaming, genti si huse, produse curatare IT, acumulatori foto si video, echipament foto studio.
Medii de stocare: carduri de memorie si cititoare de carduri, CD-uri si DVD-uri reinscriptibile, printabile, medii de 8 cm, Blu Ray, caste MiniDV, HDD externe, medii de stocare profesionale, librarii de stocare etc.
Produse office: videoproiectoare, calculatoare de birou, cabineti metalici, distrugatoare, ghilotine si trimmere, aparate de etichetat, flipchart si accesorii, seifuri si sisteme de protectie.
Un departament nou in magazin dar cu mare succes de vanzare este cel de carte, cu o paleta larga de domenii: beletristica, carte pentru copii, carte scolara, economie, medicina, stiinta si calculatoare, limbi straine, umanistica, carte cadou.

 

Nici o oferta activa a acestei companii

 
   
NetFlash.ro la indemana ta!