Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » SKY TECHNOLOGY CONSULT S.R.L.

SKY TECHNOLOGY CONSULT S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Constructori
CUI: 17705561
Nr inregistrare: J40/10938/2005
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Aleea Lunguletu nr. 5, sector 2
Vizualizari: 934
Date de contact Persoana de contact: Comercial Director
Telefon: 0756029126
Fax: 0212521692
Adresa Web: www.skycons.ro
Contacteaza aceasta firma

Societatea comerciala „SKY TECHNOLOGY CONSULT” S.R.L. este persoana juridica romana avand forma juridica de societate cu raspundere limitata si capital social cu aport integral privat, ale carei obligaţii sociale sunt garantate cu patrimoniul social.
Oiectul principal de activitate este „CONSTRICTII CIVILE SI INDUSTRIALE”, societatea fiind specializata in constructii case la rosu, constructii case la cheie, hidroizolarea teraselor, fundatiilor, termoizolarea cladirilor cu destinatii diverse, reparatii de terase si constructii de terase noi , sape, consolidari imobile, renovari si amenajari interioare si exterioare, rigips, finisaje, instalatii electrice, termice si sanitare.
Ca si ramura secundara de activitate a societatii noastre este aceea de consultanta tehnica privind atat contractarea serviciilor mai sus mentionate cat si derularea si supravegherea calitatii lucrarilor de gen.
„SKY TECHNOLOGY CONSULT” S.R.L. utilizeaza produse de cea mai buna calitate care sunt puse in opera de catre oameni specializati.
„SKY TECHNOLOGY CONSULT” S.R.L. si-a propus sa ofere companiilor de constructii cat si beneficiarilor persoane fizice servicii de inalta calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte astfel incat societatea noastra sa fie cotata in zona serviciilor de calitate superioara din domeniu.
Lucrarile finalizate cu succes de societatea noastra ne recomanda ca fiind un garant al calitatii si al profesionalismului in acest domeniu, astfel enumeram cateva tipuri de lucrari pe care le-am executat:
- cladiri de locuinte executate la cheie sau la rosu;
- reabilitare termica a 3 blocuri situate in sectorul 2 finantate prin programul de reabilitare al Primariei Sectorului 2 Bucuresti precum si pentru alte cladiri private;
- lucrari de amenajari si finisari interioare (gresie, faianta, parchet, rigips, vopsitorii lavabile etc);
- hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii, terase inversate, terase circulabile, termohidroizolatii execitate cu membrane hidroizolatoare APP si SBS.
Agremente si recomandari la cerere.
In speranta unei colaborari fructuoase, asteptam cu interes sa ne contactati.

 

Nici o oferta activa a acestei companii

 
   
NetFlash.ro la indemana ta!