Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » S.C. RIELA ROMANIA S.R.L.

S.C. RIELA ROMANIA S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Constructii specifice
Judet: Cluj
Localitate: Bontida
Adresa: http://www.riela.de/
Vizualizari: 3202
Date de contact Persoana de contact: Michael Erk
Telefon: 0740176411
Contacteaza aceasta firma

Firma Riela Getreidetechnik a fost fondata în anul 1972 de Karl-Heinz Knoop. Iniţial a funcţionat ca un centru de comerţ de tehnică pentru prelucrarea cerealelor, iar din anul 1983 produce propriile instalaţii.

Odată cu deschiderea granitelor, RIELA şi-a deschis reprezentanţe în Polonia, România, Cehia, Rusia, Ucraina şi Kazahstan. Firma a livrat instalaţii în China, Coreea de Sud şi în ţările africane, exportul deţinând 85 % din totalul de vânzări.

Din 1996 Riela este prezentă şi pe piaţa românească. În anul 2003 s-a înfiinţat RIELA România, ca reprezentanţă a firmei RIELA Getreidetechnik, pentru a oferi servicii prompte clienţilor din ţară: montaj, service, depozit piese de schimb şi intervenţie. RIELA România are sediul în comuna Bonţida, judetul Cluj, şi deţine o hală de producţie, premontaj şi piese de schimb.

 

Ofertele firmei S.C. RIELA ROMANIA

uscator mobil pentru cereale, porumb, rapita

Uscator mobil pentru cereale, porumb, rapita

Instalaţie completă, realizată din tablă zincată, cu mantaua perforată din oţel de inox (dotare dintr-un ansamblu integrat de uscare, format din arzător pe motorină cu 2 trepte de reglaj şi ventilator), capacitate debit aer 21.000 m³/h,...

0 EUR, adaugata de catre S.C. RIELA ROMANIA, Marti, 22 Decembrie 2009

 

fnc mobil

FNC Mobil

FNC mobil, actionat de priza de putere a tractorului minim 120CP, incarcare, descarcare pneumatica 25m3/min, computer 99 de retete, 99 componente, capacitate 3500kg, moara 10t/h la 150CP recipiente pentru adaos de sroturi, premixuri, ulei.

0 EUR, adaugata de catre S.C. RIELA ROMANIA, Marti, 22 Decembrie 2009

 

silozuri metalice de depozitare

Silozuri metalice de depozitare

RIELA se numara printre leaderii producatorilor de silozuri si asigura si tehnica aferenta de uscare, curatire si transport pentru cereale, inclusiv montajul acestora. Silozurile cilindrice ofera spatiu de depozitare la un pret avantajos de...

0 RON, adaugata de catre S.C. RIELA ROMANIA, Miercuri, 23 Decembrie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!