Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » Lider Plus S.R.L.

Lider Plus S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Acoperiri, Izolatii
CUI: 22608611
Nr inregistrare: J23/2783/2007
IBAN: RO41 RNCB 0297 0929 5744 0001
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Sos. Bucureşti-Urziceni Nr. 68, Afumaţi.
Vizualizari: 1282
Date de contact Persoana de contact: Catalin Prepelita
Functia: Director
Telefon: 0745052828
Fax: 021/3154061
Adresa Web: www.lider.com.ro
Contacteaza aceasta firma

Lider – Producator / Furnizor Sisteme Complete pentru Acoperisuri si Fatade.

Avantaj Client - Calitate - Siguranta - Durabilitate - Garantie Producator

Grupul companiilor LIDER a fost fondat in anul 2000. Astazi LIDER este una din companiile de top si cu o dezvoltare dinamica pe piata de materiale si echipament de constructii, a carei activitate se imparte in trei domenii de baza:

* Sisteme complete pentru acoperisuri si fatade (sisteme pluviale);
* Echipament pentru constructii;
* Organe de asamblare si sisteme de fixare;

Materialele pentru acoperisuri si fatade produse de LIDER sunt caracterizate in primul rand prin calitatea inalta, materia prima folosita fiind de provenienta germana, este asigurata cu o garantie de 10 ani si caracteristicile excelente de asamblare.

Grupul companiilor LIDER a inceput procesul de productie dispunand de linii de profilare a tablei tip tigla metalica, a diverselor accesorii si materiale pentru scurgere finlandeze si italiene. Ambutisarea se realizeaza cu utilaje noi de productie de la compania italiana STAM, unul din liderii mondiali in domeniu, fapt ce sustine calitatea deosebita a productiei.

LIDER este furnizorul oficial de echipament si materiale pentru constructii de acoperisuri si fatade al multor companii europene si internationale. In decursul a 10 ani de activitate, compania a reusit sa ocupe o pozitie sigura pe piata, fiind astazi una din companiile lideri furnizori de echipament si material pentru constructii care permit lucrari la inaltime.

In domeniul organelor de asamblare, LIDER si-a inceput activitatea in anul 2004. Datorita selectiei competente a furnizorilor, LIDER poate in prezent sa ofere un sortiment larg de materiale pentru constructii acoperisuri si fatade, precum si sisteme de fixare la preturi si calitate competitiva.


Toate materialele oferite sunt certificate. LIDER a confirmat calitatea inalta a produselor sale prin intermediul certificatului ISO 9001:2000.

Fiind distribuitorul oficial al multor producatori majori internationali (Dongbu Steel, Arcelor Mittal, RUUKKI, Kami, Bud- Masz, Galeco, Rockwool, Isover, Juta, Fakro, Zarges, Wkret-met), grupul detine conditii exclusive de livrari directe a marfii acestor producatori si colaboreaza cu clientii in vederea obtinerii unor preturi competitive.
Prioritatea de baza a companiei este oferirea serviciilor de consiliere in vederea alegerii echipamentului pentru constructii, incepand cu calcularea necesarului de materiale si terminand cu consilierea in ceea ce priveste efectuarea lucrarilor de constructii de acoperisuri si fatade.

Compania noastra foloseste o tehnologie de productie de ultima generatie si asigura controlul calitatii pe tot parcursul procesului de productie.

Castig Client : Consiliere si calcul precis al acoperisului.
Fiecare proiect beneficiaza de consiliere gratuita in alegerea sistemului potrivit pentru casa dumneavostra si de un calcul precis conform proiectului sau masuratorilor realizate de echipa Lider Plus.
Beneficii:
* Calcul precis si oferta corecta pe proiectul de acoperis (inlaturarea erorilor de calcul);
* Cunoasterea ofertei de sisteme de acoperis (completare profesionista);
* Simulare cromatica a acoperisului pentru casa dvs;
* In numai 30 de minute daca trimiteti un e-mail "Cerere de Oferta" cu cotatiile acoperisului , ve-ti primi calculatia cu necesarul de materiale de care aveti nevoie pentru acoperisul dvs.

Prin achizitionarea unui sistem complet de acoperis Lider ofera avantaje financiare in conditii noi de negociere.

Livrarea se face cu garantie pe produse si proces verbal de predare-primire.
Serviciul de logistica va asigura livrarea produselor achizitionate in maxim 48 de ore zile de la confirmarea platii pentru produsele existente in stoc si 15 zile calendaristice de la confirmarea comenzii pentru produsele ce se livreaza la comanda.
Data si ora livrarii sunt stabilite de comun acord.
Beneficii:
* Serviciu de livrare usor de urmarit(serviciu Gratuit in limita a 50km);
* Durata medie de viata a sistemului complet Lider este de 45 ani;
* Inspectie tehnica periodica.

Echipa Lider Plus vine in ajutorul dvs. cu o inspectie tehnica la 1 an de la inchiderea santierului. Analiza acoperisului se va face in prezenta si cu acordul beneficiarului care va fi instiintat din timp.
Beneficii:
* Verificarea durabilitatii sistemului ;
* Posibilitatea de a lua legatura rapid cu Echipa Lider Plus pentru verificare;
Recomandam echipe profesioniste de montaj , verificate si garantate!

Producator de tigla metalica, LIDER in momentul actual colaboreaza cu 430 de companii.
In cadrul relatiilor cu clientii compania noastra are ca prioritate cooperarea productiva pe termen lung cat si multumirea clientilor nostri.

O cale de a fi atent cu lucrurile tale este sa gandesti cu cine vei face casa.....

www.lider.com.ro

 

Ofertele firmei Lider Plus

targul de toamna al  accesoriilor pentru acoperis

Targul de Toamna al Accesoriilor pentru Acoperis

Targul de Toamna al Accesoriilor pentru Acoperis... Cautati in Nomenclator Accesoriile care va intereseaza Coama rotunda 3003 Al-zn/Polyester L= 2 m Pret/buc : 29,83 Ron Bordura de acoperire (250) 3003 Al-zn/Polyester...

11 RON, adaugata de catre Lider Plus, Vineri, 23 Septembrie 2011

 

super promotie 21 ron/mp tigla metalica lucioasa calitate germana

Super Promotie 21 Ron/mp Tigla metalica lucioasa calitate germana

Super Promotie Tabla metalica lucioasa calitate germana. Tabla metalica lucioasa orice culoare calitate germana la numai 21 Ron/mp. Tabla Germana Arcelor Mittal; Garantie Producator!...

21 RON, adaugata de catre Lider Plus, Joi, 25 August 2011

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!