Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » HORECA HYGIENE S.R.L.

HORECA HYGIENE S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Materiale amenajari
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Vizualizari: 965
Date de contact Persoana de contact: George Ilie
Functia: Administrator
Telefon: 0722567141
Adresa Web: www.horecahygiene.ro
Contacteaza aceasta firma

HORECA HYGIENE – firma cu capital romanesc privat ce s-a infiintat in urma cunoasterii si analizarii atente a pietei. Va pune la dispozitie o gama variata de produse si solutii de igiena si curatenie venind in ajutorul clientilor din diverse domenii de activitate: HoReCa (Hotel, Restaurant, Catering), alimentatie publica, industrial, sanatate, consumatori finali, cladiri de birouri, firme de constructii pentru respectarea celor mai riguroase norme de igiena si curatenie.
Fie ca este vorba despre dotari pentru toalete (uscatoare de maini cu senzor, baterii lavoar cu senzor, dozatoare sapun, dispensere hartie igienica, prosop rola, prosoape pliate) cosuri de gunoi stradale cu scrumiera, pubele, echipamente curatenie ( carucioare de curatenie, mopuri, galeti) sau consumabile (hartie igienica, prosop rola, prosoape pliate, sapun lichid) toate produsele sunt analizate exigent in scopul de a asigura servicii si produse competitive si calitative.
Furnizorii HORECA HYGIENE sunt producatori renumiti din Uniunea Europeana (Romania, Grecia, Ungaria, Germania, Polonia, Olanda, Italia)

 

Nici o oferta activa a acestei companii

 
   
NetFlash.ro la indemana ta!