Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » Hausplan Studio S.R.L.

Hausplan Studio S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Amenajari, decoratiuni
CUI: 17051017
Nr inregistrare: J29/2725/2004
Judet: Prahova
Localitate: Ploiesti
Adresa: str. Calomfirescu, nr. 27
Vizualizari: 869
Date de contact Persoana de contact: Studio Hausplan
Functia: Director
Telefon: 0720116777
Adresa Web: www.hausplan.ro
Contacteaza aceasta firma

SOCIETATEA COMERCIALA - HAUSPLAN STUDIO S.R.L., pe langa activitatea principala de proiectare de arhitectura, ofera clientilor sai servicii complete de proiectare de structuri de rezistenta, instalatii electrice, instalatii sanitare, canalizari si instalatii termice in vederea autorizarii.
HAUSPLAN STUDIO S.R.L. este o companie cu capital privat, specializata in servicii complete de proiectare in constructii, consultanta de specialitate, avizare, autorizare a constructiilor si evaluari imobiliare.
Compania noastra si-a propus si a reusit sa promoveze o strategie de piata centrata pe solicitarile variate si in continua diversificare ale clientilor sai. Principiul de baza al activitatii Societatii Comerciale - HAUSPLAN STUDIO S.R.L. il constituie profesionalismul bazat pe o echipa tanara si competenta, cu pregatire specializata. Astfel, compania raspunde cu succes cerintelor unei piete dinamice si realizeaza proiecte pentru programe: rezidentiale, comerciale, birouri, hoteluri, design de interior, design de exterior, design peisager si constructii industriale, cu potential, amplasate cu preponderenta in Prahova dar si in restul tarii in Bucuresti, Ilfov, Constanta, Arad, Cluj etc.

 

Ofertele firmei Hausplan Studio

arhitectura

Arhitectura

SOCIETATEA COMERCIALA - HAUSPLAN STUDIO S.R.L., pe langa activitatea principala de proiectare de arhitectura, ofera clientilor sai servicii complete de proiectare de structuri de rezistenta, instalatii electrice, instalatii sanitare, canalizari si...

5 EUR, adaugata de catre Hausplan Studio, Joi, 04 Octombrie 2012

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!