Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » Giros Construct S.R.L.

Giros Construct S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Constructii lemn
Judet: Constanta
Localitate: Constanta
Adresa: Ighe Duca
Vizualizari: 1382
Date de contact Persoana de contact: Ion Ion
Telefon: 0769629867
Adresa Web: http://www.girosconstruct.ro
Contacteaza aceasta firma

Girosconstruct este o societate cu capital integral privat, cu sediul in Constanta, care si-a inceput activitatea in anul 2007 fiind specializata in lucrari de constructii case lemn,mansardari,renovari silozuri,inchirieri nacele autoridicatoare cu inaltimi de peste 30m.
Am reusit oferind calitate, seriozitate, promptitudine si preturi competitive intr-un timp extrem de scurt plecand de la ideea ca daca altii pot, noi trebuie sa putem mai bine si mai repede.
Cu toate ca societatea noastra este infiintata in ianuarie 2007, experienta profesionala a angajatilor face posibila executia unei game de lucrari largi, la un nivel ridicat de calitate si eficienta.
Ne-am propus o abordare noua in relatiile cu beneficiarii si colaboratorii nostri, incercand pe cat posibil reducerea termenelor de executie si realizarea unei comunicari simplificate prin oferirea unor solutii constructive, atat in etapa pregatitoare cat si pe parcursul fazelor de executie, beneficiarii avand tot suportul nostru tehnic si logistic pentru realizarea obiectivelor propuse.
Noi ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare si colaboram indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii.
Credem ca ridicarea unei case reprezinta un moment foarte important în viata, cand necesitatile si pretentiile trebuie sa fie imbinate armonios cu limitarile de spatiu sau cele financiare.

 

Ofertele firmei Giros Construct

constructii case lemn

Constructii case lemn

CASE LEMN LA ROSU-110 euro/mp(materiale+montajul) Pretul include: Confectionare si montare pereti portanti,cadru din lemn rasinoase asamblat la fata locului Tratament lemn Placarea cu placi OSB Folia bariera vapori Izolatia cu vata minerala...

110 EUR, adaugata de catre Giros Construct, Luni, 29 Martie 2010

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!