Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » DANIELS COMPANY S.R.L.

DANIELS COMPANY S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Amenajari, decoratiuni
CUI: 16931676
Nr inregistrare: J13/8220/2004
IBAN: ro56brde140sv22175811500
Judet: Constanta
Localitate: Navodari
Adresa: Tineretului nr 2 Navodari
Vizualizari: 1410
Date de contact Persoana de contact: Gelu Patrascanu
Functia: Director
Telefon: 0721560217
Fax: 034181506
Adresa Web: http://www.danielscompany.ro
Contacteaza aceasta firma

Firma noastra a fost infiintata in anul 2004 si are ca obiect principal de activitate productia de sisteme de umbrire (JALUZELE VERTICALE, ROLETE (RULOURI INTERIOARE TEXTILE), RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU ,TAMPLARIE PVC REHAU ,etc). Experienta acumulata in decursul celor 4 ani de activitate,ne-a ajutat sa selectam furnizorii de materii prime pentru a putea obtine cel mai bun raport pret-calitate. Printre clientii nostri se numara companii din domeniul privat, institutii de stat, dar si apartamente de bloc ,sau comenzi de o singura jaluzea.

Din 2006 am intrat într-un parteneriat durabil cu firma APLAST, lider în domeniul sistemelor de profile pentru ferestre si fatade, închideri de balcon. Asiguram asadar proiectarea, executarea si montarea de tâmplarie cu profile PVC REHAU si geam termopan cu sticla float + lowe import, întreg procesul de fabricatie fiind integrat pe calculator. Practic, tot ceea ce tine de acoperirea interioara si exterioara a ferestrelor poate fi gasit si comandat la DANIEL’ S COMPANY, cu garantia ca produsul achizitionat va fi unul de calitate. Experienta si profesionalismul echipei manageriale, devotamentul si daruirea angajatilor, precum si calitatea deosebita a produselor comercializate, la un pret de invidiat sunt atuurile prin care DANIEL’S COMPANY reuseste sa se mentina in top pe o piata ce aduce noutati aproape in fiecare zi.

Vom incerca permanent sa fim inaintea altora prin ceea ce ne caracterizeaza: rapiditate, noutate, calitate.Politica DANIEL’ S COMPANY este aceea de a oferi produse de calitate la preturi adaptate pietei românesti. Nu suntem interesati de obtinerea unui profit mare pe termen scurt, ci de o dezvoltare durabila a activitatii noastre, cu reinvestirea profitului si diversificarea gamei de produse
Daca ar fi sa rezumam într-o unica formula politica si strategia companiei DANIEL’ S COMPANY, acesta ar fi: Clientii nostri merita tot ce e mai bun!!!

Manager,
Gelu PATRASCANU
Va multumim ca vizitati pagina noastra!

 

Ofertele firmei DANIELS COMPANY

usi   garaj termoizolante daniels -20%

Usi garaj termoizolante DANIELS -20%

Daniels Company produce usi de garaj tip rulou, jaluzele verticale, rolete interior si rulouri exterior cu o paleta coloristica foarte larga si o multitudine de texturi Usa de garaj „DANIELS” din aluminiu , tip rulou , are posibilitatea strangerii...

1 RON, adaugata de catre DANIELS COMPANY, Joi, 10 Iunie 2010

 

rulouri termoizolante daniels constanta

Rulouri termoizolante DANIELS Constanta

Daniels Company produce jaluzele verticale, rolete interior si rulouri exterior cu o paleta coloristica foarte larga si o multitudine de texturi. Rulourile exterioares sunt confectionate din lamele de aluminiu termoizolante - umplute cu spuma...

1 RON, adaugata de catre DANIELS COMPANY, Joi, 10 Iunie 2010

 

termopane constanta. reducere - 40

Termopane Constanta. Reducere - 40

Low E+Argon gratis. Oferim tamplarie PVC Rehau-Germania . Asiguram consultanta tehnica si solutii specifice, preturi preferentiale.MONTAJ+TRANSPORT GRATUIT. Plase contra insectelor, jaluzele verticale , rolete, rulouri exterioare.

1 RON, adaugata de catre DANIELS COMPANY, Miercuri, 17 Iunie 2009

 

jaluzele verticale constanta reducere -30%

Jaluzele verticale Constanta reducere -30%

Daniels Company produce jaluzele verticale, rolete interior si rulouri exterior cu o paleta coloristica foarte larga si o multitudine de texturi. Preturi de producator!!!Tamplarie PVC Rehau-Germania .

1 RON, adaugata de catre DANIELS COMPANY, Miercuri, 17 Iunie 2009

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!