Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » Constructorul De Case Trainice S.R.L.

Constructorul De Case Trainice S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Constructori
Judet: Constanta
Localitate: Constanta
Vizualizari: 927
Date de contact Persoana de contact: De Case Constructorul
Functia: Director
Telefon: 0725430444
Adresa Web: http://www.constructoruldecase.ro
Contacteaza aceasta firma

Suntem o echipa omogena, cu experienta, formata din cel care va deseneaza visele,arhitectul,cei care le dau nastere si participa la dezvoltarea acestora,structuristi,zidari,dulgheri,fierari-betonisti,electricieni,instalatori,zugravi-finisatori,manipulanti si tatal lor adoptiv dirigintele de santier.
Nu ducem lipsa de buldo-excavator,mai compactor, schela,popi metalici reglabili,cofraje,vibrator pentru beton,utilaj pentru tencuiala mecanizata si turnare sape,scule diverse,astfel incat sa nu va stresam,in cazul in care va doriti o casa construita pe ideile si cerintele dumneavoastra,la un pret corect,fara modificari ulterioare.Asiguram necesarul de materiale pentru constructie si finisaje cu livrare pe santier. Ne organizam astfel incat sa respectam termenele de finalizare ale etapelor contractuale.Nu avem pauze de-o bere;refuzam politicos,intrerupindu-ne programul la orele pranzului pentru 45 minute.

 

Ofertele firmei Constructorul De Case Trainice

constructie casa la rosu

Constructie Casa La Rosu

Pachetul La Rosu Unic independent, cu continut standard, dupa cum urmeaza: Materiale & Manopera : – organizare santier – trasarea topo a lucrarii si a bornelor de nivel – sapaturi mecanizate/manuale – cofrarea elementelor cu cofraje...

185 EUR, adaugata de catre Constructorul De Case Trainice, Vineri, 20 Septembrie 2013

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!