Firme si Oferte din Romania

Firme si Produse din Romania - Mall.NetFlash.ro
 
Sunteti in: Mall » Firme » Alpha Imob S.R.L.

Alpha Imob S.R.L.

Informatii generale Domeniu: Agentii imobiliare
CUI: 24006035
Nr inregistrare: J40/9895/2008
IBAN: RO94SV16128864410
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str Zemes 3,Sector 3
Vizualizari: 1542
Date de contact Persoana de contact: Teodorescu Gabriela
Functia: Director
Telefon: 0735284581
Adresa Web: http://www.alphaimob.ro
Contacteaza aceasta firma

ALPHA IMOB (ALPHANET INVEST SRL)este o agentie imobiliara tanara,care si-a prefigurat inca de la inceput standardele de inalta clasa pentru calitatea serviciilor oferite, din dorinta de a oferi noi abordari si solutionari problemelor aparute pe piata imobiliara, si nu in ultimul rand de a schimba viziunea clientilor despre agentiile imobiliare.

Stim ca putem atinge noi standarde in relatia cu clientii nostri numai daca intelegem pe deplin nevoile si asteptarile lor. Astfel, dorim sa integram perfect serviciile pe care le oferim in activitatea dumneavoastra, adaugand valoare in fiecare etapa a parteneriatului nostru.

Cunoasterea pietei aduce cu sine cresterea nivelului serviciilor pe care le prestam!

Incearcam si credem noi ca si reusim sa stabilim noi standarde, consecventi fiind principiilor bazate pe: integritate, incredere, profesionalism, respect fata de clienti si solicitarile acestora, stiut fiind faptul ca nivelul si calitatea standardelor unei companii reflecta si calitatea membrilor echipei .

Reputatia inseamna totul. Stim ca pentru a o construi este nevoie de mult timp. De aceea,suntem decisi sa ne mentinem, sa ne dezvoltam si sa ne monitorizam reputatia, actionand cu profesionalism, integritate si respect, fiindu-va un partener de incredere.
Ofertele de actualitate si prezenta caracteristicilor cat mai exacte, speram noi sa reuseasca sa faca din aceasta agentie un competitor dur pe piata.CONSTRUIM INCREDEREA CU PROFESIONALISM!!!!

 

Ofertele firmei Alpha Imob

casa vila corbeanca lac

Casa Vila Corbeanca Lac

ALPHA1171 Vanzare casa vila pozitionata la aproximativ 150 m de lac in Corbeanca zona Hipodrom.Imobilul face parte dintr-un duplex cu curte individuala si acces separat si este construita in anul 2009 pe un teren de 244 mp avand o amprenta la sol de...

165000 RON, adaugata de catre Alpha Imob, Marti, 24 Mai 2011

 


 
   
NetFlash.ro la indemana ta!